Sorteren op:

Witte transportfietsen 22 inch: kinderen vanaf 7 jaar

Witte transportfietsen 22 inch zijn gelet op de wielmaat perfect als uw kind de leeftijd van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
7 jaar bereikt. De 22 inch transportfietsen wit zijn uiteraard geschikt om meerdere jaren op te fietsen, zodat uw kind lang plezier heeft van de aankoop die u doet. Gemiddeld genomen, fietsen kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar op een 22 inch transportfiets wit. Met het groeien van kinderen in deze leeftijdsgroep is rekening gehouden. U kunt het stuur en het zadel namelijk hoger zetten.

Als u een transportfiets 22 inch wit aanschaft dan ondervindt uw kind daarvan ook praktisch gemak. De voordrager is niet alleen een leuk en stijlvol element, maar biedt ook de gelegenheid om spullen op te vervoeren. Dat gaat nog gemakkelijker met bijvoorbeeld een fietskrat of mand. Daarnaast wordt achterop de transportfietsen 22 inch de mogelijkheid geboden om onder de snelbinders op de bagagedrager een tas vast te zetten en veilig te vervoeren.

Transportfiets wit 22 inch: Gratis verzending

Een witte transportfiets 22 inch die voor 13.00 uur wordt besteld op een werkdag kan al binnen 24 uur bij u thuis staan. In elk geval worden de 22 inch transportfietsen wit de volgende dag bezorgd en daarbij bespaart u op de verzendkosten. De 22 inch transportfiets wit van uw keuze bezorgen wij namelijk met gratis verzending.

> Bekijk alle transportfietsen

Bekijk alle opties

Weet u naar welke transportfiets 22 inch wit de voorkeur van uw kind uitgaat? Als dat niet het geval is dan raden wij aan om samen de opties te bekijken. Door gezamenlijk te overleggen en een keuze te maken uit de transportfietsen 22 inch wit weet u zeker dat de aankoop geslaagd zal zijn. Voor wat betreft de betaling kunt u de keuze maken om dat gelijk bij de bestelling te doen of na ontvangst.

> Terug naar de 22 inch transportfiets