Sorteren op:

Witte transportfiets voor de aantrekkelijkste prijs

Een witte transportfiets vindt u in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl altijd voor de aantrekkelijkste prijs. De Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
witte uitvoering van transportfietsen is extra populair door de moderne en strakke uitstraling. De witte transportfiets kan dan ook als bijzonder hip en trendy worden aangemerkt en daarom hebben wij ook meerdere modellen in ons aanbod beschikbaar. U kunt zelf rekening houden met het ontwerp en design van de fiets, want alle modellen laten weer een ander ontwerp zien. U kunt daarbij ook de keuze maken voor een uitvoering met versnellingen of een uitvoering met voorrek, maar zonder bagagedrager. Bekijk het aanbod maar eens en ontdek ook de verschillende kenmerken die iedere fiets uniek maken.

Transportfiets wit bestellen met snelle levering

Doorgaans is het zo dat het prettig is dat er geen rekening hoeft te worden gehouden met een lange levertijd als er online een aankoop wordt gedaan. Bij Fietsenopfietsen.nl zijn alle modellen uit voorraad leverbaar en kunt u zelfs morgen al op uw transportfiets wit rondrijden als wij de bestelling daarvoor hebben ontvangen voor 12.00 uur. De snelle levering is een garantie, maar dat kan ook gezegd worden van ons principe dat alle fietsen altijd gratis voor verzending in aanmerking komen. Dat zijn slechts enkele voordelen naast de aantrekkelijke prijs, maar er is nog meer. U kunt namelijk bij ons achteraf betalen en dat houdt in dat de factuur pas nadat de fiets aan u is overhandigd, wordt verstrekt. Liever een cremekleurige transportfiets? Ook dat kan uiteraard bij Fietsenopfietsen.nl.
 

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.