Sorteren op:
Yipeeh jongensfiets

Yipeeh jongensfiets in diverse uitvoeringen

Een Yipeeh jongensfiets hebben wij in diverse modellen voor u beschikbaar. Dat begint al bij de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Volare Black Cruiser Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Zwart - 95% afgemonteerd Yipeeh Cruiser Jongensfiets 14 inch - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 195,00 Speciale prijs € 149,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Volare Black Cruiser Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Yipeeh Cruiser Jongensfiets 12 inch - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 132,50 Speciale prijs € 124,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
loopfiets die bij uitstek geschikt is voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar. Naast loopfietsen hebben wij uiteraard ook echte fietsjes met trappers en met zijwielen beschikbaar voor de jonge kinderen. U kunt voor uw zoon dan ook de leukste Yipeeh jongensfiets bij ons kopen. De modellen zijn gevarieerd en bestaan onder meer uit uitvoeringen in de vorm van een crossfiets met kinbeschermer en sportief vormgegeven frame. De wielmaat van het model is 12 inch en dat maakt deze fiets al geschikt voor jongens in de leeftijd vanaf 3 jaar. De fietsen die over zijwielen beschikken kunnen later gebruikt worden zonder de zijwieltjes. Die zijn namelijk demonteerbaar. > Yipeeh fiets handleiding voor monteren

Yipeeh jongensfiets gemakkelijk online bestellen

Hebt u de keuze voor een Yipeeh jongensfiets gemaakt? In dat geval kunt u uw zoon snel blij maken met een geweldige fiets, want wij hanteren snelle levertijden. U kunt gelijk uw bestelling aan het winkelmandje toevoegen en het bestelproces afronden met de mogelijkheid om uit meerdere betaalmethoden een passende keuze te maken. Fietsenopfietsen.nl stelt u overigens ook in de gelegenheid om de rekening van de jongensfiets achteraf te voldoen. Dat maakt ook onderdeel uit van onze service. Met de aankoop van een fiets van het merk Yipeeh doet u in elk geval een uitstekende aankoop, want de verhouding tussen prijs en kwaliteit is meer dan uitstekend te noemen. Bestel meteen en dan verzenden wij de fiets gratis naar het opgegeven adres.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.