Sorteren op:

Yipeeh jongensfiets 14 inch: vandaag besteld, morgen al in huis

De meeste kinderen leren fietsen als ze rond de vier jaar oud zijn. Is uw zoon Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
er ook klaar voor om op de fiets te stappen? Dan kunt u hem een mooie fiets cadeau geven, zoals de Yipeeh jongensfiets 14 inch. Fietsen van het merk Yipeeh zien er niet alleen leuk uit, maar zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. De fietsen gaan lang mee en zijn bovendien honderd procent veilig.

Op deze pagina vindt u ons complete aanbod Yipeeh jongensfietsen 14 inch. Vergelijk de fietsen op deze pagina met elkaar en u vindt al snel de perfecte fiets voor uw zoon. Bestel deze vandaag nog en u heeft de fiets morgen al in huis. Dit betekent dat u uw zoon morgen al kunt leren fietsen.

Yipeeh jongensfiets 14 inch: voor 3- tot 5-jarigen

Kinderfietsen worden in diverse maten verkocht. De maat 14 inch is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar oud. Toch is de leeftijd van uw kind niet de beste maatstaf bij het bepalen van de juiste fietsmaat. U kunt beter kijken naar zijn lengte en/of zijn kledingmaat.

Is uw kind rond de 100 centimeter lang? Dan kunt u hem het beste een fiets van 14 inch geven. Deze maat is perfect bij deze lengte. Zit de kledingmaat van uw kind tussen maat 98 en 108 in? Dan is de kinderfiets maat 14 inch ook het beste voor uw zoon. Is uw zoon groter of heeft hij een grotere kledingmaat? Dan kunt u beter een fiets van 16 inch kopen. Is uw zoon juist kleiner of heeft hij een kleinere kledingmaat? Dan neemt u een fiets van 12 inch. Het is niet verstandig een fiets op de groei te kopen. Koop altijd een fiets in de maat die bij uw kind past.

> Houten loopfietsen 1 jaar online verkrijgbaar: Bezorging = geheel gratis!

Tips om een veilige fiets te kopen

Natuurlijk wilt u een op en top veilige fiets kopen voor uw zoon. Wij geven u enkele tips om een veilige fiets te vinden voor uw kind.

  • Meet de lengte van uw kind nauwkeurig op voor u een fiets bestelt. Heeft u zijn lengte een half jaar geleden voor het laatst opgemeten? Dan is het tijd om hem opnieuw te meten. Uw kind kan namelijk flink gegroeid zijn in een half jaar tijd.
  • Koop een fiets nooit op de groei. Het is niet veilig uw kind op een te grote fiets te laten rijden.
  • Controleer de remmen. Kan uw zoon hier goed mee omgaan? Zo ja, dan kunt u deze fiets met een gerust hart bestellen.

> 2 in 1 loopfietsen vandaag vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!