Sorteren op:

Yipeeh kinderfiets: Verzending = gratis!

Een Yipeeh kinderfiets is bij ons beschikbaar vanaf wielmaat 12 inch en deze fietsen worden uiteraard Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
met zijwielen geleverd. De zijwielen kunnen gedemonteerd worden zodra uw zoon of dochter zelfstandig in staat is om te fietsen en goed het evenwicht kan bewaren. In ons aanbod kunt u zowel voor jongens als voor meisjes terecht als u op zoek bent naar een Yipeeh kinderfiets. Wij hebben standaard fietsen voor kinderen in de aanbieding, maar bieden ook de gelegenheid om bijvoorbeeld een houten loopfiets voor meisjes te kopen of een stoere loopfiets in wielmaat 12 inch.

Yipeeh kinderfiets vooraf of achteraf betalen

De service van Fietsenopfietsen.nl gaat heel ver als u eenmaal een Yipeeh kinderfiets bestelt. Zodra u bezig bent met het bestelproces worden al verschillende opties aangeboden met betrekking tot onder meer het betalen. U mag namelijk bij ons van de gelegenheid gebruikmaken om achteraf te betalen. Dat houdt in dat u de rekening achteraf na ontvangst van de bestelling pas hoeft te voldoen. Vooraf betalen is echter ook gemakkelijk en daarvoor bieden wij meerdere opties om uit te kiezen. Betalen met iDeal is heel simpel, maar dat geldt ook voor het betalen van de kinderfiets door van PayPal gebruik te maken. De verschillende betaalopties maken deel uit van onze klantgerichte service en dat is uiteraard ook van toepassing op onze snelle bezorgservice en de gratis verzending, waar u altijd van profiteert. Mocht u toch niet tevreden zijn over het product, dan betalen wij gewoon het bedrag terug. > Yipeeh fiets monteren?

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.