Sorteren op:
Yipeeh meisjesfiets

Yipeeh meisjesfiets met zijwielen

Een Yipeeh meisjesfiets koopt u voor de scherpste prijs bij Fietsenopfietsen.nl. Uw dochter kan op een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
veilige manier leren fietsen doordat de fietsjes van 12 inch over zijwielen beschikken die overigens afneembaar zijn. Zodra het evenwicht goed bewaard kan blijven en uw dochter eraan toe is, kunnen de zijwielen van de Yipeeh meisjesfiets worden afgehaald. Het merk staat net als Fietsenopfietsen.nl in de eerste plaats garant voor een uitstekende kwaliteit. De degelijkheid in combinatie met het design maken van deze merkfietsen echte toppers in ons gevarieerde assortiment met meisjesfietsen.

Yipeeh meisjesfiets online bestellen bij Fietsenopfietsen.nl

U kunt de beschikbare modellen in ons aanbod bekijken en de details vinden onder de afbeelding, zoals de specificaties. Wij hebben onder meer de Yipeeh meisjesfiets in de uitvoering van Heartbeat Cruiser beschikbaar in de kleuren wit met paars en in wielmaat 12 inch. Als uw dochter nog niet helemaal toe is aan het fietsen, dan bieden wij ook een alternatief in de vorm van een loopfiets. Als uw keuze is gemaakt, dan kunt u bij Fietsenopfietsen.nl meteen de bestelling doorgeven. Dat doet u door de gewenste meisjesfiets in het winkelmandje te plaatsen. U kunt verder winkelen of meteen het bestelproces verder in gang zetten. Afrekenen kan op meerdere manieren en achteraf betalen is bij ons onderdeel van de service. De fiets zal in ieder geval gratis verzonden worden en uiterlijk binnen twee werkdagen bij het opgegeven adres worden afgeleverd. Bekijk en vergelijk de fietsen voor meisjes maar eens en maak dan eenvoudig uw keuze.

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.