Sorteren op:

Yipeeh meisjesfietsen 14 inch: nu tot wel 40% korting

De 14 inch Yipeeh meisjesfietsen hebben een sportief ontwerp, wat terug te zien is in zowel Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
het frame als de details. Deze meisjesfiets komt inclusief zijwieltjes, welke makkelijk los te halen zijn zodra uw kind er aan toe is om zonder wieltjes te fietsen. Een voordeel van een 14 inch meisjesfiets van Yipeeh bij ons bestellen, is dat wij een hoge korting op de kinderfietsen geven. De meeste mensen kopen ook gelijk een mandje, welke u voorop de fiets plaatst. Door dit mandje gelijk te bestellen met de fiets, ontvangt u nog eens 10% korting op de aankoop van het mandje. Dit model meisjesfietsen heeft een handrem, maar ook de terugtraprem ontbreekt niet. Kinderen die net leren fietsen vinden het vaak moeilijk om de handrem te gebruiken, waardoor de terugtraprem een belangrijke toevoeging is.

14 inch meisjesfiets van Yipeeh: de juist maat

Deze fietsen hebben meestal een framemaat van 24 cm, en zijn geschikt voor kinderen tussen de 3 en de 5 jaar oud. Welke maat precies past voor uw kind kan altijd iets afwijken, bijvoorbeeld wanneer een kind klein of juist groot is. Daarom is het belangrijk altijd de maattabel op onze website te gebruiken, deze geeft aan welke maat kinderfiets hoort bij welke leeftijd, lichaamslengte en kledingmaat. Bekijk de tabel goed, want een verkeerde maat fiets is heel vervelend, omdat de kans op vallen dan veel groter is. Door bij ons een Yipeeh meisjesfiets 15 inch te bestellen, heeft u in ieder geval de volgende voordelen:

  • Een simpel af te sluiten diefstalverzekering.
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen.
  • Een snelle bezorging; bestelt u voor 13.00, dan is de fiets de volgende werkdag al in huis.
  • Gratis verzending voor alle fietsen.

> Bestel nu een Popal kinderfiets: Verzending = gratis!

Hoe snel kan mijn kind leren fietsen?

Er is geen exacte leeftijd waarop een kind moet leren fietsen. Elk kind is anders, waardoor het moment wanneer een kind er klaar voor is ook verschillend is. Door een fiets met zijwieltjes te nemen, leert uw kind al snel de basis van het fietsen. Zo kan het kind alvast wennen aan het trappen, het sturen en het remmen. Wanneer kinderen dit allemaal onder de knie hebben, hoeven zij zich bij het weghalen van de zijwieltjes alleen nog te focussen op het bewaren van hun evenwicht. Ouders kunnen vaak zelf het beste inschatten wanneer hun kinderen eraan toe zijn om te leren fietsen. Het is belangrijk om het niet te snel op te dringen, omdat kinderen dan juist bang kunnen worden om te fietsen. Door het fietsen stapsgewijs aan te leren zal het veel makkelijker gaan. Kies altijd een rustige straat uit om het fietsen zonder zijwieltjes te oefenen. Zorg ook dat u in het begin altijd klaar staat om het kind op te vangen, zodat deze niet bang hoeft te zijn om te vallen.

> Vandaag besteld = verzending in 24 uur: Bekijk nu onze 18 inch omafietsen!