Sorteren op:

Zilveren jongensfiets in sportief design

Een zilveren jongensfiets geeft de fiets net even wat extra stijl mee en zeker als de Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
basiskleur zilver gecombineerd wordt met zwarte of witte accenten. Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u onder meer terecht voor de aanschaf van een zilveren jongensfiets in een sportief design. Zo bieden wij in wielmaat 12 inch al leuke crossfietsen aan met zijwielen voor de kleinste jongens, maar hebben dat model tevens beschikbaar in wielmaat 16 inch. Zilver staat voor stijl en u hebt bij ons de keuze om een fiets met basiskleur zilver te bestellen of bijvoorbeeld een fiets te kopen die van zilveren accenten is voorzien en zwart als basiskleur van het frame heeft.

Jongensfiets zilver bestellen met uitgebreide service

Een jongensfiets zilver kan direct besteld worden bij Fietsenopfietsen.nl. Wij bieden u daarbij een uitgebreide service. Zo hoeft u onder meer geen verzendkosten te betalen en is er een ruime keuze uit betaalopties. Het is zelfs mogelijk om de keuze te maken pas achteraf de rekening te ontvangen en te betalen. Uiteraard leveren wij alleen fietsen van de topmerken die de beste kwaliteit garanderen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over de bestelling, dan kunt u zonder problemen het betaalde geld terugkrijgen. Wij leveren snel vanuit onze voorraad en mocht u uw bestelling voor 12.00 uur aan ons doorgeven, dan kunnen wij desgewenst de fiets voor uw zoon morgen al aan de deur laten leveren. Bekijkt u op uw gemak het aanbod maar eens en bestel de favoriete fiets voor uw zoon in de kleur zilver.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.