Sorteren op:

Zilveren transportfiets in uitvoeringen voor dames en heren

Een zilveren transportfiets kunt u bij Fietsenopfietsen.nl in een uitvoering voor dames of voor heren kopen. Lees door

Set Ascending Direction

5 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

5 producten in totaal

Filter
per page
Bovendien kan er een keuze uit meerdere designs worden gemaakt, zodat wat dat betreft niet alleen met de voorkeur voor een kleur, maar ook met het ontwerp rekening gehouden kan worden. Elke zilveren transportfiets in ons aanbod heeft weer andere unieke eigenschappen, zoals de dubbele stang in het midden van de herenfiets van het merk Vogue. Of wat te denken van het fraai vormgegeven frame van de Popal Shifter transportfiets voor dames? Bekijk de fietsen maar eens en let bij de vergelijking ook op de fraaie details.

Transportfiets zilver wordt met snelle levering gratis verzonden

Nadat u een vergelijking gemaakt hebt en een keuze hebt kunnen maken voor de transportfiets zilver die aansluit bij uw wensen, kunt u meteen de bestelprocedure starten. Dat kan door de geselecteerde fiets aan de winkelmand toe te voegen, waarna u maar enkele stappen hoeft te doorlopen om de aankoop definitief te maken. Fietsenopfietsen.nl verzendt de fiets zonder dat daarvoor verzendkosten in rekening worden gebracht. Wij staan voor op een snelle levering en kunnen de bezorging binnen 24 uur garanderen voor bestellingen op werkdagen die voor 12.00 zijn gedaan. Verder bieden wij u een groot gemak ten aanzien van het betalen. Dat kan namelijk meteen bij uw bestelling, waarbij een keuze uit diverse betaalmethoden tot uw beschikking staat. Schikt het gelijk betalen niet, dan mag u van ons achteraf na de bezorging betalen.

Liever een andere kleur? Bekijk alle zwarte transportfietsen.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.