Sorteren op:

Zilverkleurige transportfietsen dames 28 inch

Zilverkleurige transportfietsen dames worden bestempeld als geschikt voor volwassenen als er sprake is van wielmaat 28 Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
inch. De dames transportfietsen zilver zijn wat dat betreft ook al geschikt voor kinderen. Meisjes vanaf een leeftijd van 12 jaar kunnen namelijk ook prima uit de voeten op een dames transportfiets zilver. Bovendien zijn deze fietsen in deze leeftijdsgroep bijzonder populair.

Of de inchmaat ook aansluit bij de lengte van uw dochter kunt u verder nakijken in de tabel met inchmaten. Dit is uiteraard alleen van toepassing als de transportfiets dames zilver voor uw dochter wordt aangeschaft. Als u voor uzelf een keuze maakt uit het aanbod met transportfietsen dames zilver kunt u de mogelijkheden op uw gemak bekijken. Anders kunt u samen met uw dochter een keuze maken.

Zilverkleurige dames transportfiets voor dagelijks gemak

Een zilverkleurige transportfiets dames heeft meer te bieden dan u alleen door te fietsen van A naar B te brengen. De dames transportfiets zilver biedt namelijk zowel voorop als achterop de gelegenheid om een tas mee te nemen. Of om bijvoorbeeld boodschappen op een gemakkelijke manier te vervoeren. Om u daarin met nog meer gemak te voorzien, kunt u overwegen om een leuke mand of krat voor de voordrager te bestellen. Deze hebben wij beschikbaar voor alle dames transportfietsen zilver.

> Bekijk het aanbod met alle transportfietsen dames

Altijd gratis verzending

Voor alle bestellingen die gedaan worden, geldt dat er sprake is van gratis verzending. Zo zijn er geen verborgen kosten als u een transportfiets dames zilver bestelt. Verder hebben wij alle transportfietsen dames zilver op voorraad en zijn wij in staat om direct te leveren. Dat houdt in dat de fiets morgen al in uw bezit kan komen als u de bestelling voor 13.00 uur plaatst. Het afrekenen van de bestelling kan direct gedaan worden of pas nadat u de bestelling heeft ontvangen.

> Alle transportfietsen zijn direct leverbaar