Sorteren op:

Zilveren damesfietsen met versnelling: Korting tot 40%!

Een mooie zilveren damesfiets met versnelling vinden kan een op het eerste gezicht een makkelijke taak Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
lijken, maar het kan nog aardig lastig blijken vanwege het grote aanbod aan soorten fietsen in deze kleur. Een zilveren damesfiets met versnelling is een veelgebruikte kleur voor het frame. Maar daar zit alsnog veel variatie in. Je kunt dus daarin nog van alles kiezen om uiteindelijk tot de damesfiets met versnelling te komen die volledig voldoet aan al jouw wensen. Je krijg bij ons een fiets die op jouw maat is gemaakt en waarvan je nog vele jaren van fietsplezier zal beleven.

Zilveren damesfiets met versnellingen: kiezen voor de juiste maat fiets

Een belangrijk deel om op te letten bij het uitzoeken van een fiets, is door te te kijken naar welke maat frame jij nodig hebt om goed te kunnen trappen met jouw fiets. Het is dus niet alleen belangrijk om te kijken hoe hoog het zadel staat voor je. De wijdte van het frame bepaalt namelijk ook het comfort voor jou voor het fietsen zelf. Zo moet je dus niet alleen kijken hoe hoog je zit tijdens het uitproberen van jouw damesfiets met versnelling, maar ook hoe het trappen gaat. Je hebt daarna al snel door of de fiets in de juiste maat voor je is gemaakt of dat je op zoek moet naar een grotere of kleinere maat van hetzelfde model.

> De fietstas: Verzending binnen 24 uur!

Ander kleuren voor de fiets

Een zilveren damesfiets met versnelling kan er alsnog heel verschillend uitzien door het gebruik van andere kleuren op andere onderdelen van de fiets. Zo kun je details in het zadel, de banden en de handvatten van de fiets laten aanpassen zodat het frame van de zilveren damesfiets met versnelling er opeens heel anders uit komt te zien. Daarnaast kun je ook nog zelf andere toevoegingen maken, zoals jouw eigen fietsbel, snelbinders voor jouw bagagedrager of een bidonhouder voor op het frame. Op deze manier maak je jouw zilveren damesfiets met versnelling helemaal om in jouw eigen stijl, zodat je jouw fiets aanpast naar de benodigdheden die jij hebt om op iets moois rond te kunnen rijden. Een mooie zilveren damesfiets met versnelling is dus goed te vinden als je weet waar je naar op zoek bent. Daarbij heb je bij ons ook de volgende voordelen:

  • Forse korting
  • Een vriendelijke klantenservice
  • De fiets kosteloos thuisbezorgd

> Kortingen tot wel 40%: Bekijk nu onze Popal fietsen!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.