Sorteren op:

Zilveren herenfiets: Vandaag besteld = Verzending binnen 24 uur!

Een zilveren herenfiets heeft stijl en zeker als er ook nog sprake is van een origineel Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
design. Als u een dergelijke fiets voor heren zoekt, dan kunt u een keuze maken uit het fietsenaanbod van Fietsenopfietsen.nl. U kunt bij ons onder meer een selectie maken op basis van de voorkeur voor een kleur, maar ook zoeken op basis van het type fiets. Als u op zoek bent naar een zilveren herenfiets, dan kunt u gelijk een passend overzicht getoond krijgen met keuze uit meerdere modellen. Wij bieden u onder meer de keuze voor een transportfiets van het merk Vogue en voor een klassieke herenfiets, maar wel een opvallend design van het merk Popal.

Online herenfiets zilverkleurig bestellen met 24uurslevering

Indien u dringend een fiets nodig hebt, dan is het prettig om te weten dat Fietsenopfietsen.nl een 24uursservice biedt voor bezorging van de door u gekozen herenfiets zilverkleurig. Deze service van binnen 24 uur bezorgen, kunnen wij in elk geval aanbieden voor bestellingen die voor 12.00 uur ontvangen zijn. Daarbij komt dat wij alle herenfietsen gratis voor verzending aanbieden, zodat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Afrekenen kan op diverse manieren, zoals via uw eigen bankrekening door van iDeal gebruik te maken. Wilt u liever pas nadat de fiets geleverd is, betalen? Ook dat is een service waar u bij Fietsenopfietsen.nl gebruik van kunt maken. Bestel de fiets van uw keuze in elk geval snel online, zodat u wellicht morgen al op uw nieuwe fiets kunt rijden.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.