Sorteren op:

Zilveren herenfietsen zonder versnelling: altijd een lage prijs

Een herenfiets in het zilver zonder versnellingen is een opvallende verschijnen. Met deze hippe kleur val Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
je extra op. Omdat er geen versnellingen op zitten is de kans een stuk kleiner dat er iets kapot gaat. Dit zijn fietsen die er flitsend uitzien en tegelijkertijd van oerdegelijke kwaliteit zijn. In Nederland zijn versnellingen op een fiets voor dagelijks gebruik overbodig. Op elke plek in ons land liggen er mooie fietspaden. Daarbovenop zijn er geen bergen en bijna geen heuvels. Overal is het erg makkelijk fietsen en de meeste mensen met versnellingen op hun fiets gebruiken die eigenlijk nooit. Het is alleen maar een extra optie waarvoor betaald moet worden en de kans vergroot dat er iets stuk gaat. Als versnellingen stuk gaan werkt je fiets helemaal niet meer of je kunt alleen nog maar gebruik maken van de zwaarste versnelling. Het is daarom voor veel mensen een betere keuze om een fiets te kopen die geen versnellingen heeft, zoals deze herenfiets in het zilver zonder versnellingen.

Een zilveren herenfiets zonder versnellingen is breed inzetbaar

Een solide fiets kun je overal voor gebruiken. Het maakt niet uit of je de fiets gebruikt om naar het werk te gaan of om op vrije dagen een tocht mee te maken. Vaders met jonge kinderen kunnen de fiets zonder problemen gebruiken om kinderen op te vervoeren. Door de solide constructie is de fiets ook geschikt voor scholieren. Jongens die met de fiets naar school gaan zijn meestal een stuk wilder dan andere weggebruikers en het is daarom mooi meegenomen dat de fiets tegen een stootje kan. Een zilveren herenfiets zonder versnellingen is voor iedereen een uitstekende optie.

> Verzending binnen 24 uur: Bestel nu de Popal Cooper!

Onderhoud je fiets goed met deze tips

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk doen met een fiets en bovendien op een veilige manier deelnemen aan het verkeer. Het is daarom belangrijk dat je goed zorgt voor je fiets. Een stevige fiets heeft in principe niet veel onderhoud nodig als je hem af en toe even nakijkt. Door de banden te inspecteren op de staat van het profiel en de luchtdruk in de banden kun je lekke banden en glijpartijen voorkomen. Uiteraard is het cruciaal dat je lichten werken als je in het donker de weg op gaat. Het is niet alleen verboden om zonder goede verlichting de weg op te gaan, het is ook nog eens levensgevaarlijk. Het goed onderhouden van de ketting voorkomt pech onderweg en zorgt ervoor dat je een stuk minder hard hoeft te trappen.

  • Controleer de staat van je banden
  • Zorg ervoor dat de verlichting op je fiets goed functioneert
  • Onderhoud de ketting van je fiets

> Kinderfiets met duwstang: Gratis verzending!