Sorteren op:

Zilveren jongensfietsen 18 inch: Kortingen tot 40%

Hier vindt u het overzicht van al onze zilveren jongensfietsen 18 inch. Wij beschikken over een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
groot aanbod aan allerlei fietsen, zowel voor jongens als voor meisjes. Bovendien hebben we de fietsen ook in vele verschillende kleuren. De 18 inch zilveren jongensfietsen worden echter steeds populairder. De kleur zilver komt weer helemaal in de mode en dat zorgt voor een stijgende lijn in de verkoop van de 18 inch zilveren jongensfiets. Wanneer je geïnteresseerd bent in een zilveren jongensfiets 18 inch, kun je bij ons de fietsen van goede kwaliteit vinden. Bovendien worden de 18 inch zilveren jongensfietsen relatief erg goedkoop aangeboden. Daarom is het erg voordelig om je jongensfiets bij ons te kopen.

Wat zijn de voordelen van een 18 inch zilveren jongensfietsen?

  • De 18 inch zilveren jongensfiets is stevig gebouwd. Hierdoor zal je kind veilig op de fiets kunnen rijden.
  • De zilveren jongensfiets 18 inch beschikt over zijwieltjes. Zo zal je kind dus gemakkelijk en rustig kunnen leren fietsen, zonder dat hij of zij snel omvalt.
  • De zilveren jongensfietsen 18 inch zijn speciaal bedoeld voor de beginnende fietser. Als je kind nog niet zo goed kan fietsen, is dat dus zeker geen probleem.
  • De fietsen van fietsenopfietsen.nl zien er mooi en modern uit. Zo zal je kind trots op school kunnen komen met deze fiets. Bovendien zijn de fietsen ook in andere kleuren en maten te krijgen. Voor iedereen is er dus precies wat hij of zij wil.

> De 14 inch Popal Cooper: Vóór 13:00 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd!

Tips om ervoor te zorgen dat je fiets langer meegaat

Een fiets is natuurlijk niet iets wat eindeloos meegaat. Zeker een kinderfiets zul je al vrij snel moeten vervangen. Maar als je de fiets mooi houdt, dan kan je deze wel weer doorverkopen. Zorg er daarom voor dat de fiets goed onderhouden wordt. Wanneer de fiets minder goed fietst of er iets mis lijkt te zijn met de trappers, kun je de fiets het beste even laten nakijken door de fietsenmaker. Zo weet je zeker dat de fiets niet vroegtijdig kapot gaat. Ook is het belangrijk dat je de fiets goed aan het slot zet wanneer je deze ergens achterlaat. Een kettingslot is vooral heel erg veilig, zeker wanneer je deze aan een stevig hek of een hoge paal plaatst. Zo kun je diefstal voorkomen.

> Profiteer nu van gratis verzending op het gehele assortiment: Bestel nu een duwfietsje!