Sorteren op:

Zilveren jongensfiets 22 inch: snel én gratis verzonden

Uw zoon is in de afgelopen maanden flink gegroeid. Een paar maanden geleden paste hij nog Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
prima op zijn huidige fiets, maar nu is deze fiets toch echt te klein geworden. Kunt u de fiets niet meer verstellen? Dan is het tijd om een nieuwe fiets aan te schaffen. Wellicht is een zilveren jongensfiets 22 inch iets voor hem.

Op deze pagina vindt u ons complete aanbod zilveren jongensfietsen 22 inch. Bekijk de fietsen in ons assortiment en u vindt vanzelf een fiets die bij uw zoon past en bovendien binnen uw budget valt. Bestelt u deze fiets op een werkdag voor 13:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat u de nieuwe fiets van uw zoon de volgende dag al in huis heeft. Hier hoeft u geen verzendkosten voor te betalen. Wij nemen uw verzendkosten altijd voor onze rekening, wat u ook bestelt.

Hoe bepaalt u de fietsmaat van uw zoon?

U kunt onze matentabel raadplegen om de fietsmaat van uw zoon te achterhalen. In deze tabel ziet u dat een fiets van 22 inch geschikt is voor kinderen van 7, 8 en 9 jaar oud. Toch is het niet verstandig om de leeftijd van uw kind als uitgangspunt te nemen bij het bepalen van zijn fietsmaat. Een kind van 7 kan namelijk net te klein zijn voor de maat 22 inch. En is uw kind groot voor zijn leeftijd? Dan is de maat 22 inch juist weer te klein voor hem. De leeftijdsindicatie die u in onze matentabel vindt, is slechts een indicatie. U kunt de lengte van uw zoon beter gebruiken bij het bepalen van zijn fietsmaat.

Is uw zoon rond de 122 centimeter lang? Dan past de maat 22 inch bij hem. Is hij rond de 115 centimeter lang, dan neemt u de kleinere fietsmaat 20 inch. Is uw zoon wat groter, namelijk 130 centimeter lang? Dan neemt u een fiets in de maat 24 inch.

> Bekijk nu onze hoverboards: Profiteer van gratis verzending!

Tips om de beste fiets te kopen

Natuurlijk wilt u een goede investering doen: u wilt een fiets kopen waar uw zoon veilig op rond kan rijden en langere tijd plezier van heeft. Wij geven u graag enkele tips om de beste fiets te kopen voor uw kind.

  • Vergelijk fietsen met elkaar. Nu kunt u gemakkelijker bepalen welke fiets het beste is.
  • Bepaal aan welke eisen de fiets moet doen. Zoek een fiets die aan al deze eisen voldoet.
  • Laat uw kind een proefrit maken op zijn nieuwe fiets. Zo weet u zeker dat u de juiste maat heeft besteld.

> Vandaag besteld = binnen 24 uur gratis verzonden: Bekijk nu onze loopfietsen!