Sorteren op:

Zilveren jongensfiets 24 inch met versnellingen: Kortingen tot wel 40%

Is de fiets van uw zoon aan vervanging toe? Dan kunt u een gewone fiets voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
hem bestellen, maar u kunt ook een fiets met versnellingen voor uw zoon kopen. Zeker als uw zoon veel fietst, is het interessant om een fiets met versnellingen voor hem aan te schaffen. Met de versnellingen wordt het nog gemakkelijker én leuker om te fietsen.

In onze online shop profiteert u altijd van lage prijzen. Dit komt omdat wij alle fietsen in ons aanbod met een flinke korting verkopen. Koopt u een zilveren jongensfiets 24 inch met versnellingen in onze webwinkel, dan kunt u zelfs 40% korting krijgen op uw aankoop.

Een fiets met versnellingen: is het iets voor mijn zoon?

Niet alle kinderen vinden het prettig om met versnellingen te fietsen. Sommige kinderen die een zilveren jongensfiets 24 inch met versnellingen krijgen van hun ouders, gebruiken de versnellingen op hun fiets niet eens. Zonde, want hier heeft u wel voor betaald.

Bent u benieuwd of een zilveren jongensfiets 24 inch met versnellingen iets voor uw zoon is? Kijk dan hoe ontspannen hij op de fiets zit. Als het fietsen hem goed af gaat, is hij sneller geneigd de versnellingen op zijn nieuwe fiets te gebruiken. Gaat het fietsen nog niet zo gemakkelijk en is uw zoon nog wat onzeker, dan is de kans groter dat hij zijn versnellingen links laat liggen. In dit geval kunt u beter een zilveren jongensfiets van 24 inch zonder versnellingen aanschaffen.

Met versnellingen fietsen: 3 tips

Heeft u een zilveren jongensfiets 24 inch met versnellingen voor uw zoon gekocht? Dan is het erg belangrijk om hem te leren hoe hij de versnellingen op zijn fiets moet gebruiken. Alleen als hij dit leert, zal hij de versnellingen inderdaad gebruiken.

Met deze tips leert u uw zoon de versnellingen van zijn fiets op de juiste manier te gebruiken.

  • Leg uit wanneer hij zijn versnellingen kan gebruiken en waarom. Vertel wat de versnellingen op zijn fiets precies doen en wat de voordelen van de versnellingen zijn.
  • Leg uw zoon altijd uit dat hij zijn versnellingen alleen kan gebruiken als hij blijft trappen. Als de trappers stil staan, is schakelen niet mogelijk. Het is belangrijk dat uw zoon dit weet.
  • Oefen samen met uw zoon. Controleer goed of hij de versnellingen op zijn fiets op de juiste manier gebruikt. Wij raden u aan op een vlakke weg te oefenen met schakelen. Als dit goed gaat, kunt u uw zoon leren schakelen op minder vlakke wegen.