Sorteren op:

Een zilveren jongensfiets 26 inch: bestel vandaag met kortingen tot 40%!

Wilt u uw zoon verrassen met een gloednieuwe fiets? Dan kunt u een zwarte, donkerblauwe of Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
grijze fiets voor hem kopen, maar wellicht vindt uw zoon het leuk om wat meer op te vallen in het verkeer. Koopt u een zilveren jongensfiets 26 inch voor hem, dan weet u zeker dat hij lekker op zal vallen.

Bestelt u de zilveren jongensfiets 26 inch voor uw zoon vandaag nog, dan profiteert u van de laagste prijs. Wij verkopen alle fietsen in ons aanbod namelijk met een flinke korting, die op kan lopen tot wel 40 procent. Ook heeft u de fiets van uw zoon morgen al in huis als u deze vandaag voor 13:00 uur bestelt.

Een 26 inch fiets: voor kinderen van 10 tot 14 jaar

Het kan lastig zijn om te bepalen welke maat fiets uw zoon nodig heeft. Wel is het erg belangrijk om een fiets in de juiste maat te kopen. Alleen op een fiets in de juiste maat kan uw zoon comfortabel én veilig fietsen. Maar welke maat heeft uw zoon nu eigenlijk nodig? Wij helpen u graag dit te bepalen.

De meeste ouders die een fiets van 26 inch voor hun zoon kopen, hebben een zoon van 10 tot 14 jaar oud. Is uw zoon ook 10, 11, 12, 13 of 14 jaar oud? Dan is de kans groot dat hij een 26 inch fiets nodig heeft. Dit kunt u controleren door de lengte van uw zoon op te meten. Is uw zoon tussen de 135 en 145 centimeter groot? Dan heeft hij inderdaad een fiets van 26 inch nodig. Is hij kleiner, dan koopt u een fiets van 24 inch. Is hij groter, dan koopt u een fiets van 28 inch.

> Bestel online een herenfiets: Verzending = gratis!

Een nieuwe fiets: het perfecte verjaardagscadeau

Veel ouders geven hun kind een nieuwe fiets voor zijn of haar verjaardag. Ook u kunt uw zoon op zijn verjaardag verrassen met een nieuwe fiets. Uw zoon zal hier niet alleen hartstikke blij mee zijn, maar het is bovendien goed voor uw portemonnee. Als u uw zoon een fiets voor zijn verjaardag geeft, hoeft u namelijk geen extra verjaardagscadeau meer te kopen. Uw zoon heeft de nieuwe fiets die hij zo hard nodig heeft en u heeft maar één kostenpost, in plaats van twee.

Tips om de perfecte fiets te kopen:

  • Bepaal uw budget voor u naar nieuwe fietsen gaat kijken.
  • Bepaal aan welke eisen de fiets van uw zoon moet voldoen.
  • Vraag uw zoon wat voor fiets hij mooi vindt.

> Vandaag besteld vóór 13.00 uur = morgen in huis: bekijk nu onze hoverboards!

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.