Sorteren op:

Zilveren jongensfiets 26 inch met versnellingen: tot 40% korting!

Heeft uw zoon een nieuwe fiets nodig? Dan kunt u een fiets zonder versnellingen voor hem Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om een zilveren jongensfiets 26 inch met versnellingen voor hem aan te schaffen. Zeker als uw zoon zijn fiets veel gebruikt, bijvoorbeeld om iedere dag een flink stuk naar school te fietsen, is het verstandig om een fiets met versnellingen voor hem te kopen. De versnellingen helpen uw zoon niet alleen tegen de wind in te fietsen, maar zorgen er bovendien voor dat hij gemakkelijker op heuvels en bergen kan komen.

Wij begrijpen dat u niet te veel geld uit wil geven aan de nieuwe fiets van uw zoon. Daarom verkopen wij al onze jongensfietsen met een aantrekkelijke korting. U kunt wel tot 40 procent besparen op de zilveren jongensfiets 26 inch van uw zoon.

26 inch: de grootste maat kinderfiets

Kinderfietsen worden in allerlei maten verkocht. De kleinste maat is 10 inch. Deze maat is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. De grootste maat kinderfiets is 26 inch. Deze maat is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Na de maat 26 inch komt de maat 28 inch. Dit is officieel een volwassenen fietsmaat.

Twijfelt u of uw zoon een fiets van 26 inch nodig heeft? Zet hem dan kaarsrecht tegen de muur en meet zijn lengte op. Is uw zoon niet kleiner dan 135 centimeter, maar ook niet groter dan 145 centimeter? Dan is maat 26 zeker de juiste fietsmaat voor hem. Is uw zoon groter dan 145 centimeter? Dan is het al tijd voor de volgende stap. In dit geval heeft uw zoon een fiets van 28 inch nodig, ofwel een fiets voor volwassenen.

> De 20 inch Popal Cooper online kopen: Verzending = gratis!

Tips om een fiets zo lang mogelijk mooi te houden

Heeft u een zilveren jongensfiets 26 inch met versnellingen voor uw zoon gekocht? Dan wilt u deze uiteraard zo lang mogelijk mooi houden. Wij geven u enkele tips om de levensduur van de fiets te verlengen.

  • Zet de fiets zo veel mogelijk binnen, of in ieder geval onder een overkapping. Dit voorkomt roestvorming.
  • Smeer de bewegende delen van de fiets als deze stroef worden. Zeker de versnellingen moeten regelmatig gesmeerd worden.
  • Leer uw zoon om netjes om te gaan met zijn fiets. De fiets zomaar op de grond gooien, is bijvoorbeeld 'not done'.

Extra tip: een fietsenmaker kan u helpen de fiets van uw zoon goed te onderhouden. Breng de fiets daarom regelmatig naar de fietsenmaker voor onderhoud.

> Bekijk ook onze stoelfiets: Vandaag besteld = binnen 24 uur verzonden!