Sorteren op:

Zilveren meisjesfiets 26 inch extra voordelig geprijsd

Een zilveren meisjesfiets 26 inch heeft van zichzelf in de basis al een bijzondere uitstraling door Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
het zilver en is perfect voor hippe meiden in de leeftijd vanaf 10 jaar tot 14 jaar. Wij hebben voor u extra voordelige geprijsde fietsen in het aanbod beschikbaar en daar valt de zilveren meisjesfiets 26 inch ook onder. U kunt zelf het volledige aanbod met exemplaren die aan uw wensen voldoen bekijken en rustig met elkaar vergelijken. Zo kunt u onder meer inzoomen op de details, maar ook de specifieke kenmerken doornemen die bij elke fiets staan vermeld. Dat is de meest ideale manier om tot een keuze te komen die als favoriet wordt beschouwd en die u uiteraard gelijk meteen kunt bestellen bij Fietsenopfietsen.nl.

Meisjesfiets zilver 26 inch morgen al bezorgd met gratis transport

Fietsenopfietsen.nl komt graag aan de wensen van klanten tegemoet en een van de wensen is dat na een bestelling verwacht wordt dat deze ook snel geleverd wordt. Dat is voor ons een reden om vanuit een grote voorraad te kunnen leveren, zodat wij uw bestelling van een meisjesfiets zilver 26 inch morgen al kunnen bezorgen. Dat geldt wel alleen als de bestelling voor het middaguur is gedaan. Anders zit er nog een werkdag tussen. Voor alles geldt wel dat het transport door ons gratis wordt verzorgd, want zoals u wellicht al is opgevallen, bieden wij gratis verzending. Als u meteen wilt betalen bij de bestelling, dan hebben wij daarvoor meerdere opties beschikbaar, maar achteraf betalen kan ook.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.