Sorteren op:
Zilveren omafiets

Zilveren omafiets in transportmodel

U zoekt een zilveren omafiets? Dan kunt u in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl uw keuze maken. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
Wij hebben onder meer van het merk Vogue een prachtige zilveren omafiets in de vorm van een transportmodel beschikbaar. Het transportmodel heeft betrekking op het voorrek waarmee de omafiets is uitgerust. U kunt ook voor een van de andere zilveren fietsen uit het overzicht een keuze maken. Het is zeker aan te raden om de opties eens met elkaar te vergelijken en ook de specificaties van de beschikbare modellen door te nemen. Zo weet u zeker dat u de meest geschikte fiets vindt in ons gevarieerde assortiment die u natuurlijk meteen online kunt bestellen bij Fietsenopfietsen.nl.

Omafiets zilver simpel online bestellen

Het is heel simpel om een omafiets zilver te bestellen, waarbij wij uiteraard een snelle bezorging hanteren en geen verzendkosten extra in rekening brengen. Zo bent u altijd verzekerd van een voordelige aankoop. Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u bij uw bestelling de fiets in de juiste wielmaat vinden door de matentabel te bekijken waar een indicatie wordt gegeven ten aanzien van de wielmaten en lengte. Mocht u voor 12.00 uur in de ochtend op een werkdag de bestelling aan ons doorgeven, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u de omafiets morgen al in huis krijgt. Indien de fiets onverhoopt niet aan de wensen voldoen, dan hanteren wij de service dat u direct het geld terugontvangt. Overigens behoort het tot de opties om de rekening pas na ontvangst van de omafiets te betalen.

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.