Sorteren op:

Zilverkleurige omafietsen 28 inch met versnellingen: gratis verzending!

Zilverkleurige omafietsen 28 inch met versnellingen zijn door de kleur al bijzonder stijlvol en dat wordt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
nog eens versterkt door het authentieke, maar toch trendy design. De 28 inch omafietsen zilver met versnellingen zien er fantastisch uit, maar bieden ook de garantie om elke keer van optimaal comfort en gemak te profiteren. Dat merkt u telkens weer tijdens het fietsen op een 28 inch omafiets zilver met versnellingen.

Het extra gemak is aanwezig doordat de omafietsen 28 inch zilver met versnellingen de mogelijkheid bieden om onder verschillende weersomstandigheden en op verschillende routes altijd op de meest aangename manier te fietsen. Dat komt simpelweg doordat u de trapweerstand op de omafiets 28 inch zilver met versnellingen kunt veranderen door te schakelen.

Zilverkleurige 28 inch omafiets met versnellingen binnen 24 uur thuisbezorgd

Het is prettig om te weten dat als u een zilverkleurige omafiets 28 inch bestelt deze ook snel geleverd kan worden. Dat kan heel snel bij Fietsenopfietsen.nl en zelfs al binnen 24 uur nadat de bestelling van een 28 inch omafiets zilver met versnellingen gedaan is. Het is echter wel zo dat de bezorging binnen een dag gerealiseerd kan worden indien er sprake is van een bestelling van één van de 28 inch omafietsen zilver met versnellingen voor 13.00 uur gedaan is.

> Alle 28 inch omafietsen bekijken?

Perfect voor kinderen met een lengte rond de 145cm

De omafietsen 28 inch zilver met versnellingen zijn qua wielmaat al perfect voor iedereen die langer is dan 1.45 meter. Dat betekent dat kinderen vanaf 12 jaar ook prima kunnen fietsen op een omafiets 28 inch zilver met versnellingen. Het is een perfecte keuze indien er bijvoorbeeld dagelijks naar school wordt gefietst. Het is verder nog handig om te weten dat u bij de betaling van de fiets een keuze wordt geboden. Direct online afrekenen is een optie, maar u kunt ook kiezen voor achteraf betalen.

> Bekijk ook eens het gehele assortiment goedkope omafietsen.