Sorteren op:

Zilveren snelle fietsen: nu tot wel 40% korting

Als je een snelle fiets in het zilver op deze wedstrijd besteld dan kun je gebruik Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
maken van de allerbeste deals. De fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Een zilveren snelle fiets is natuurlijk erg hip en mensen zien je al van verre aankomen. Dat is niet alleen maar leuk, het is ook veilig om goed op te vallen als je deelneemt aan het verkeer.

Snelle fiets in het zilver: verschillende soorten

De fietsen in deze categorie hebben twee dingen gemeen, ze zijn zilver en ze zijn ontzettend snel. Een snelle fiets zorgt ervoor dat het weinig energie kost om hoge snelheden te bereiken en je deze snelheid makkelijk vast kunt houden. Verder kunnen deze zilveren snelle fietsen sterk verschillen in eigenschappen. Er zijn bijvoorbeeld varianten met versnellingen en modellen zonder versnellingen. Het is met name afhankelijk van je eigen voorkeuren of je een fiets wilt met of zonder versnellingen. Als je in de stad woont, heb je ze vaak niet nodig en wil je vooral een fiets die erg degelijk en stevig is. Mensen die in het zuiden van het land wonen hebben vaak te maken met heuvels. Voor hen is het fijn om versnellingen te hebben zodat het een stuk eenvoudiger wordt om de helling op te komen. Wat voor snelle fiets in een zilveren kleur je ook kiest, op deze website ben je aan het juiste adres voor de beste deals.

> Vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu de kinderfiets met duwstang!

Klein onderhoud doet wonderen voor je fiets

Het maakt niet uit over wat voor fiets je beschikt, het is altijd ten zeerste aan te raden om deze goed te onderhouden. Daardoor blijft je fiets veel langer goed en kun je op een veilige manier deelnemen aan het verkeer. Het onderhouden van je fiets kost niet veel tijd en je gaat er zeker plezier aan beleven. Een goed onderhouden fiets gaat minder snel kapot en is een stuk betrouwbaarder. Het is met name belangrijk dat je de kwetsbaarste onderdelen af en toe nakijkt.

  • Controleer de ketting van je fiets en smeer deze zo nodig in met vet
  • Het is cruciaal dat je voor- en achterlampen het goed doen als je in het donker de weg op wilt
  • De luchtdruk en het profiel van je banden dienen in goede staat te verkeren
  • Als je je fiets wanneer het mogelijk is binnen zet voorkom je schade door weersomstandigheden, vandalisme en diefstal

> 10 inch fiets: Verzending = gratis!