Sorteren op:

Zwarte damesfietsen met versnelling: Gratis verzending

Een zwarte damesfiets met versnelling is eigenlijk een handzame fiets die bijna door iedere volwassene goed Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren

8 producten in totaal

Filteren
gebruikt kan worden. Je hebt niet alleen een fiets waarmee je makkelijk sneller kan gaan door goed gebruik te maken van jouw versnellingen. Maar daarnaast is een zwarte damesfiets met versnelling ook nog eens een mooi model wat ook nog populair is onder mannen. Dit komt allemaal omdat de fiets een elegant design heeft die robuust aandoet maar ook bijna universeel aanspreekt. Het is de ideale fiets om goed afstanden mee af te leggen en eentje waar je zelf erg van kunt genieten.

Damesfiets met versnellingen in het zwart: snel of langzaam

Een zwarte damesfiets met versnelling beschikt vanwege de versnellingen over de mogelijkheid om op verschillende snelheden te trappen. Dit zorgt ervoor dat jij op jouw nieuwe fiets zo snel mogelijk bij jouw plaats van bestemming kan aankomen. Tegelijkertijd kan je ook op een zwarte damesfiets met versnelling terugschakelen voor een rustige fietstocht waarbij je volop kan genieten van het landschap. Het geeft je dus de mogelijkheid om zo te trappen in het tempo dat jij wil en daardoor zo snel en langzaam kan gaan als waar je zelf zin in hebt.

Het onderhoud van zwarte damesfietsen met versnelling

Wat belangrijk is als je eenmaal in het bezit bent van jouw zwarte damesfiets met versnelling, is dat je over de juiste kennis beschikt over hoe je de fiets vervolgens het beste zelf kunt onderhouden. Zo moet je met regelmaat kijken of de ketting van de fiets gesmeerd moet worden. Daarnaast moet je ook goed in de gaten houden of de banden van jouw zwarte damesfiets met versnelling in orde zijn. Als laatste is het ook goed om te kijken hoe je het beste jouw fiets droog kunt houden. Door het buiten de regen te houden, zorg je ervoor dat jouw zwarte damesfiets met versnelling niet te snel gaat roesten.

Een zwarte damesfiets met versnelling is snel en gemakkelijk in huis te halen. Bij bestelling wordt de fiets gratis afgeleverd voor jouw deur. Op die manier heb jij met één druk op de knop zo jouw zwarte damesfiets met versnelling waar je nog jaren plezier van gaat hebben. En daarnaast hoef je dus voor de verzending geen extra kosten te betalen. Die zijn allemaal al inbegrepen bij de prijs. Je hebt binnen een mum van tijd een mooie zwarte damesfiets met versnelling in huis.

> Goedkope fietstas: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.