Sorteren op:

Zwarte damesfietsen zonder versnelling: Verzending = gratis!

Nederland staat bekend om de uitstekende fietspaden en het vlakke landschap. Daarnaast beschikt eigenlijk elke Nederlander Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
wel over een fiets en zijn er zelfs meer fietsers dan inwoners in ons land. Door de uitstekende fietsvoorzieningen en het ontbreken van hellingen zijn versnellingen op een fiets in principe totaal overbodig. Als je een fiets gebruikt als vervoermiddel kunnen versnellingen alleen maar problemen geven. Veel bezitters van een fiets met versnellingen gebruiken die eigenlijk nooit en daarom is het eigenlijk veel beter om een fiets zonder versnellingen te kopen. Een damesfiets in het zwart en zonder versnellingen bijvoorbeeld is tijdloos en oerdegelijk. Je kunt deze fietsen overal voor gebruiken en je hoeft je geen zorgen te maken over het kapot gaan van onderdelen met functies die je toch nooit gebruikt. Versnellingen die kapot gaan hebben als vervelende eigenschap dat je alleen nog in de zwaarste versnelling kunt fietsen, of helemaal niet meer. Je zult dan je fiets moeten laten repareren en dat kost geld. Je bent veel voordeliger uit als je een fiets koopt waarbij het veel minder waarschijnlijk is dat er iets kapot gaat.

Zwarte damesfiets zonder versnelling: een goed koop

Een stevige fiets kan jaren mee en is daardoor altijd een goede investering. Een degelijke damesfiets in het zwart en zonder versnellingen is zo’n fiets. Moeders van jonge kinderen zullen genieten van het stevige frame waar zonder problemen een kinderzitje op geplaatst kan worden. Ook is het meenemen van zware boodschappen geen enkel probleem. Het is gezond en fijn om met de fiets naar het werk te gaan. Hierdoor blijf je lekker in beweging en doe je een stap in de goede richting om het milieu te verbeteren. Uiteraard kun je een zwarte damesfiets zonder versnellingen ook zonder problemen gebruiken als je lekker een stukje wilt fietsen op een vrije dag met mooi weer.

> Fietstas kopen: Vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!

Het juiste kinderzitje voor jouw kind

Bezitters van een damesfiets in het zwart zonder versnellingen kunnen zonder problemen kinderen meenemen op de fiets. Vanaf negen maanden zijn de meeste kinderen in staat om te zitten en vanaf dat moment kunnen ze in een zitje voorop de fiets geplaatst worden. Dit type kinderzitje wordt meestal aan de stuurpen vastgemaakt en jonge kinderen kunnen lekker om zich heen kijken omdat ze hoog op de fiets zitten. Vanaf een leeftijd van drie jaar wordt het verstandig om je kind achterop de fiets te zetten. Met grotere kinderen wordt het zwaar om te sturen en dat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Tot een leeftijd van ongeveer zes jaar zal het voor de meeste moeders geen probleem zijn om hun kind achterop de fiets met zich mee te nemen.

> Popal fietsen: Gratis verzending op het gehele assortiment!