• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Zwarte fiets uitzoeken in het grootste assortiment

Een zwarte fiets uitzoeken bij Fietsenopfietsen.nl betekent dat u een keuze kunt maken uit het grootste assortiment. Zwart is een van de meest gekozen kleuruitvoeringen bij fietsen en dat betekent dat er dan ook een enorm groot aanbod van beschikbaar is.

Artikelen 1 tot 36 van 156 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 156 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vrijwel alle fietsmerken brengen wel een zwarte fiets in een of meerdere modellen op de markt. In ons aanbod zijn in de categorie dan ook merken vertegenwoordigd als onder meer Popal, Volare, Vogue, Highlander, Altec. Natuurlijk leveren wij in meerdere wielmaten en is er zowel een aanbod voor kinderen als voor volwassen te vinden. Het grootste assortiment staat tot uw beschikking en u kunt meteen de modellen vergelijken.

Zwarte fietsen voor de laagste prijzen en met gratis verzending

Het aanbod met zwarte fietsen kent de laagste prijzen en een uitstekende kwaliteit. Indien u een keuze hebt gemaakt en het aankoopproces start, dan kunt u uw huisadres of een ander bezorgadres opgeven voor de bezorging. De levering kan voor 12.00 uur gedane bestellingen al binnen 1dag plaatsvinden en anders verschuift de datum van bezorging naar een dag later op. Gratis verzending hoort bij de klantvriendelijke service die wij hanteren en geldt dan ook voor alle fietsen. Bij de mogelijkheid om af te rekenen, kunt u een betaalmethode selecteren die aansluit bij uw betaalgemak. Dat kan iDeal zijn, maar bijvoorbeeld ook PayPal of een creditcard. Voor klanten die liever achteraf na ontvangst van de fiets betalen, geldt dat de mogelijkheid geboden wordt die optie te selecteren.