Sorteren op:

Zwarte jongensfiets 24 inch met ruime keuze uit diverse modellen

Als u een zwarte jongensfiets 24 inch zoekt, dan kunt u in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl Lees door

Van laag naar hoog sorteren

9 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten in totaal

Filteren
per pagina
een keuze maken uit meerdere modellen. De kleur zwart is voor een fiets altijd populair geweest en ook nu nog. Zeker voor jongens in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. In ons assortiment treft u onder meer diverse modellen aan van het merk Popal, zoals een stoere transportfiets en een hippe beachcruiser. Ook indien uw voorkeur naar het merk Altec uitgaat, slaagt u bij ons in de aankoop van een zwarte jongensfiets 24 inch. Het aanbod spreekt voor zich en u hoeft alleen maar eerst de foto’s te bekijken en daarna de specifieke kenmerken van de fietsen door te nemen.

Jongensfiets zwart 24 inch gratis transport en snelle leverservice

Hebt u een keuze kunnen maken? Bestel dan meteen de jongensfiets zwart 24 inch van uw voorkeur om deze ook zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Onze 24uursservice voor het bezorgen is van toepassing op bestellingen die in de ochtenduren zijn gedaan. Latere bestellingen worden overigens ook maar één werkdag later geleverd op het opgegeven adres en uiteraard zonder dat er transportkosten voor het verzenden van de fiets in rekening worden gebracht. De rekening kunt u gelijk bij de bestelling betalen, waarbij u zelf de gemakkelijkste betaaloptie kiest. Komt het niet goed uit om meteen te betalen, dan kunt u de optie voor achteraf betalen selecteren. De rekening wordt dan pas na bezorging verstrekt.

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.