Sorteren op:

Zwarte kinderfietsen 14 inch: nu tot wel 40% korting

Zwarte kinderfietsen 14 inch zijn razend populair. Zwart is immers altijd al een stoere kleur geweest. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Een fiets van 14 inch is echter natuurlijk wel een maat voor kinderen die nog in de groei zijn. Wanneer er als ouders op de kosten bespaard kan worden is dat natuurlijk ook aantrekkelijk. Dat er hoge kortingen tot wel 40 procent te krijgen zijn is daarom nog meer dan alleen maar een fijne bijkomstigheid. Een zwarte kinderfiets 14 inch is bovendien in allerlei varianten te krijgen, waardoor er altijd een goede gevonden wordt.

Naast de korting op de aanschafprijs is het bovendien ook zo dat er nog andere voordelen zijn die bij het aanschaffen van deze fietsen komen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat 14 inch zwarte kinderfietsen worden verzonden zonder dat daar verzendkosten bij gerekend worden. Bovendien is er nauwelijks nog werk aan montage. Er kan dus direct na het afleveren al gebruik van gemaakt worden. Dat is een flink voordeel. Buiten het vastzetten van het stuur en de trappers is er niets.

14 inch zwarte kinderfiets: alle gemakken voorzien

Het zoeken naar de juiste zwarte kinderfiets van 14 inch draait vaak vooral om een aantal belangrijke kenmerken. Zo moet de fiets bijvoorbeeld gemakkelijk in gebruik zijn. Dit geldt vooral ook omdat kinderen verkeersinzicht en fietsbeheersing nog deels onder de knie moeten krijgen. Dat neemt niet weg dat er goede fietsen te krijgen zijn. Zwarte 14 inch kinderfietsen hebben bijvoorbeeld:

  • Frame van staal
  • Goede verlichting voor en achter
  • Handrem en terugtraprem
  • Duidelijke reflectoren
  • Stevige banden en velgen

Het is bovendien zo dat een zwarte kinderfiets 14 inch zowel in de vorm van een jongensfiets als in de vorm van een meisjesfiets te krijgen is. De kinderen komen immers op een leeftijd waarop dit onderscheid wel gemaakt moet worden. Of het nu een stoer model betreft, of juist meer een stevige stadsfiets, dat maakt hierbij natuurlijk geen verschil. Het gaat er vooral om dat het rijwiel geschikt is voor het doel. Is het de bedoeling dat de fiets gebruikt wordt in de vrije tijd, of ook om mee te fietsen naar school en de sportvereniging?

> Verzending = gratis: Bekijk nu ook de 14 inch meisjesfietsen!

Een fietsband plakken

Ook de banden van een kinderfiets kunnen kapotgaan. In dat geval is het goed om er zeker van te kunnen zijn dat je dit snel oplost. Het is dus goed om te leren hoe je met een bandenlichter moet omgaan om de binnenband bloot te leggen. Hoe je met schuurpapier de band opschuurt. Hoe je deze vervolgens plakt en hoe je ook zorgt dat de band goed dicht blijft. Wanneer je dit kunt, dan kan je ook nog eens de blits maken bij je kinderen. Die zullen je immers eeuwig dankbaar zijn omdat je hun fiets eigenhandig hebt weten te maken.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een fietsslot!

Voor welke leeftijd is de 14 inch kinderfiets geschikt?

De 14 inch fietsen zijn goed geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Natuurlijk is het ene kind het andere kind niet. Kijk daarom vooral naar de lengte van je kind. Is jouw kind rond de 100 cm? Dan is de 14 inch kinderfiets zeker geschikt.

Zijn de 14 inch fietsen ook met mandje verkrijgbaar?

Ja, ook met mandje is de fiets verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook fietsen in het assortiment met een mooi voorrekje. Vink jouw keuze aan in het filtermenu van de webshop.

In welke kleuren leveren jullie de 14 inch fietsen?

In maar liefst 11+ kleuren. Kies een mooie kleur uit het filtermenu en de meest vrolijke kleuren verschijnen op je beeldscherm.