Sorteren op:

Zwarte kinderfietsen 16 inch: 10-40% korting

Zwarte kinderfietsen 16 inch zijn perfect voor opgroeiende kinderen fietsen om gebruik van te maken. Het Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
is immers een fiets die erop gebouwd is om comfortabel te kunnen rondrijden. Dit geldt voor alle merken die worden aangeboden. Het is daarbij wel fijn als bijkomstigheid dat de fietsen ook nog eens tegen een goede prijs aangeschaft kunnen worden. Dat heeft te maken met de reductie op de aanschafprijs die te krijgen is. Dit kan om een korting van 10 procent zijn, maar het kan ook zomaar oplopen tot wel 40 procent van de prijs.

Een pluspunt dat in dat kader direct te zien is, is dat de prijs en de kwaliteit daardoor in een hele gunstige verhouding komen te liggen voor de kinderfiets 16 inch zwart. Het is voor kinderen immers ook zo dat de fiets het voornaamste vervoersmiddel is. Dat betekent dus dat de fiets zowel geschikt moet zijn om naar de sportclub te rijden als om in de vrije tijd te gebruiken om met vrienden of vriendinnen te kunnen afspreken. De 16 inch zwarte kinderfiets is hier dan ook zeer geschikt voor.

Kinderfiets zwart 16 inch: belangrijke kenmerken

Een kinderfiets zwart 16 inch is vooral populair omdat de kleur veel kinderen aanspreekt. Zwart ziet er stoer uit. Dat neemt niet weg dat de fietsen natuurlijk ook allerlei andere belangrijke kenmerken hebben die betrekking hebben op de kwaliteit. Er moeten immers een aantal punten altijd op orde zijn om kinderen er veilig mee de weg op te kunnen sturen. Het gaat bijvoorbeeld om:

  • Een stevig stalen frame
  • Een goede standaard
  • Handrem en een terugtraprem
  • Bagagedrager en in sommige gevallen een voordrager
  • Verlichting en reflectoren op de voorzijde en achterzijde

Wie al deze kenmerken van de zwarte 16 inch kinderfiets als geheel bekijkt, begrijpt dat de verschillende modellen allemaal goed bruikbaar zijn onder alle omstandigheden. Dat betekent dat ze sterk genoeg zijn voor gebruik in de stad, maar ook voor de wat langere ritten. Dit maakt het ook leuk om met de kinderen te gaan fietsen. Bovendien is de veiligheid met dank aan de verlichting en reflectie ook goed op orde. Dit geeft ook een geruststellend gevoel aan ouders.

> Fietsslot online kopen: Verzending = gratis!

De fietsremmen goed afstellen

Goede remmen zijn letterlijk van levensbelang. Het is echter vaak de vraag wanneer de remmen eigenlijk echt goed afgesteld zijn. Het is belangrijk dat de remmen ingeknepen kunnen worden, maar niet volledig tot aan het stuur. Daardoor is het dus zaak om de kabel aan te draaien of los te schroeven naar gelang de rem verder of minder ver ingeknepen kan worden. Het is daarom ook belangrijk om dit met enige regelmaat te blijven nakijken. Zo kunnen bijvoorbeeld breuken in de kabel tijdig worden gevonden en blijven de remmen altijd goed werken.

> Profiteer van korting tot wel 40%: Bestel nu een meidenfiets!

Wat houdt 16 inch in voor een kinderfiets?

Inch wordt gebruikt om de juiste grote van de fiets te bepalen. 16 inch is geschikt voor kinderen rond de 105 cm. Over het algemeen hebben kinderen van 4 -6 jaar een kinderfiets van 16 inch.

In hoeveel kleuren zijn 16 inch kinderfietsen beschikbaar?

In meer dan 11+ kleuren! Vink de gewenste kleur aan in het filtermenu. Vaak kun je ook nog kiezen voor leuke prints op de kinderfiets.

Welke merken 16 inch kinderfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen verschillende merken in de maat 16 inch, waarvan Popal, Volare en Altec de bekendste merken zijn. In allerlei kleuren en thema's beschikbaar.