Sorteren op:

Zwarte kinderfietsen 18 inch: snelle bezorging

De zwarte kinderfietsen 18 inch kunnen voor jongens in de groei al snel een droomfiets zijn. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren

8 producten in totaal

Filteren
Zeker ook wanneer de fiets een stoere uitstraling heeft. Voor jonge jongens is dit immers nog veel belangrijker dan de kwaliteit van het rijwiel zelf. Dat neemt echter natuurlijk niet weg dat voor ouders hele andere zaken meetellen wanneer deze fietsen eventueel aangeschaft zullen worden. Het is goed om te weten dat het bijvoorbeeld mogelijk is om de fiets snel te laten bezorgen. Voor 13.00 bestellen betekent bijvoorbeeld al een levering op de volgende dag.

Daarbij maakt het niet uit welke zwarte 16 inch jongensfiets gekozen wordt. Voor alle modellen in het assortiment geldt dat deze in eigen voorraad beschikbaar zijn. Daardoor kunnen ze altijd snel worden geleverd. Het kan immers per kind verschillen welk model de voorkeur heeft. Het is daarom fijn om te weten dat dit verder geen invloed hoeft te hebben op de levering van de fiets. Bovendien is de kwaliteit van alle rijwielen altijd even hoog.

Kinderfiets 18 inch zwart: welke onderdelen zijn belangrijk?

Wanneer een kind nog in de leeftijd en lengte is om op een zwarte kinderfiets van 18 inch te kunnen rijden, dan betekent dit over het algemeen dat het kind nog in de leeftijd van 5 tot 7 jaar is. Dit is natuurlijk nog heel erg jong. Zowel veiligheid als stevigheid zijn dan van het grootste belang als een fiets gekozen moet worden. Een aantal onderdelen zullen dan ook in ieder geval goed op orde moeten zijn. Het betreft dan in ieder geval:

  • Een stalen frame met dubbele stang
  • Een krachtige terugtraprem
  • Een goede handrem, makkelijk in te knijpen
  • Reflectoren in de wielen

Waar het dus vooral om gaat bij een zwarte kinderfiets 18 inch, is dat de juiste kwaliteit en stevigheid van de onderdelen te garanderen is. Vooral wanneer het fietsen zijn waarmee veel gereden wordt, bijvoorbeeld ook in de vrije tijd. Het is dan belangrijk dat de fiets niet direct grote schade oploopt bij een valpartij en dat een kind niet voortdurend brokken maakt omdat het wel snelheid kan maken, maar niet kan minderen. Wanneer aan al deze voorwaarden voldaan kan worden is de 16 inch zwarte kinderfiets zonder enige verdere zorg aan te schaffen.

> Slot fiets kopen: Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Kinderen goed leren fietsen

Er komt een moment waarop een kind zelf moet kunnen fietsen. Dit is bij het ene kind iets eerder dan bij het andere, dus het is vooral belangrijk om dit niet te forceren. Tegelijkertijd is het van groot belang om een kind zelfvertrouwen te geven. Door het kind goed te leren vooruit te kijken en te leren remmen kan veel bereikt worden. Dit kan bijvoorbeeld in de straat worden geoefend door zelf als ouder mee te lopen. Dit werkt in veel gevallen goed als leerschool.

> Profiteer van gratis verzending: Bestel nu een omafiets 18 inch!

Voor welke leeftijd is de 18 inch kinderfiets geschikt?

18 inch fietsen zijn geschikt voor jongens en meisjes van 5- 7 jaar oud. Let vooral op de lengte wanneer je de juiste maat fiets wilt uitkiezen. 18 inch= geschikt voor kinderen rond de 110 cm.

In welke kleuren zijn de 18 inch fietsen beschikbaar?

In maar liefst 11+ kleuren. Kies bijvoorbeeld ook voor een vrolijke print. Daarnaast hebben de wielen ook vaak een kleur: zwart, beige, roze of blauw.

Welke merken 18 inch kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen 18 inch kinderfietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en Disney Frozen 2. Al vanaf €138,- zijn deze kinderfietsen beschikbaar.