Sorteren op:

Zwarte kinderfietsen 26 inch: 10-40% korting

Een keuze maken voor een zwarte kinderfiets 26 inch moet onder andere worden gedaan met de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. Altec Hero 26 inch jongensfiets Deep Sky Blue Altec Hero Jongensfiets 26 inch - Zwart/Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 399,00 Speciale prijs 339,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Altec Hero 26 inch jongensfiets Lime Green Altec Hero Jongensfiets 26 inch - Zwart/Groen
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 399,00 Speciale prijs 339,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Altec Hero 26 inch jongensfiets Fire Red Altec Hero Jongensfiets 26 inch - Rood
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 399,00 Speciale prijs 339,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
middelbare school in het achterhoofd. Kinderen tussen 10 en 14 jaar hebben immers de juiste lengte voor deze fietsen. Dat betekent dus ook dat de fiets de overstap naar een nieuwe omgeving meemaakt, mogelijk zelfs in combinatie met meer gebruik ervan. Misschien moet voor dit moment zelfs een zwarte kinderfiets 26 inch worden aangeschaft. In dat geval is het goed om te weten dat dit kan met kortingen van 10 tot 40 procent. Dit kan veel mogelijkheden bieden in de keuze.

Het is vooral belangrijk om niet alleen de korting centraal te stellen. Zoals een zwarte kinderfiets 26 inch niet alleen wordt aangeschaft vanwege de zwarte kleur. Ook andere voordelen en kwaliteiten moeten bekeken worden. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het feit dat de fiets nagenoeg afgemonteerd wordt geleverd. Dit is een belangrijk voordeel. Daarnaast zijn er ook nog andere zaken die kunnen meespelen. Het is altijd goed om deze allemaal te bestuderen voor de aankoop.

Kinderfiets 26 inch in het zwart: de essentiële kenmerken

Wanneer gekeken wordt naar meer dan alleen de kleur en de korting bij een zwarte kinderfiets 26 inch, dan wordt al snel ontdekt dat een aantal kenmerken in ieder geval van belang zijn en dus goed op orde moeten zijn. Dit zijn de kenmerken die de veiligheid en de duurzaamheid van de fiets kunnen garanderen. Hoe langer er met een kinderfiets 26 inch zwart gedaan kan worden, hoe voordeliger is. Daarom spelen zaken mee als:

 • Goede remmen op de fiets, zowel hand als terugtrap
 • Stevige materialen zoals staal en dubbelwandig aluminium
 • Stevig slot op de fiets gemonteerd
 • Goede verlichting voor en achter
 • Goede standaard voor stalling

Het is in alle gevallen belangrijk dat er een garantie bestaat dat de zwarte kinderfiets 26 inch tegen een stootje kan. Dit is immers vooral belangrijk omdat de fiets steeds vaker gebruikt zal worden door het kind. Dit komt omdat de fiets het voornaamste vervoersmiddel wordt. Het is dus belangrijk dat deze niet zomaar kapotgaat. Daarnaast is natuurlijk ook de veiligheid op de weg ene belangrijk punt. De aanwezigheid van zowel een handrem als een terugtraprem is hier een belangrijke factor in. Deze is op de meeste modellen te vinden.

> Goedkoop fietsslot kopen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Fietsdiefstal voorkomen

Nu de fiets meer gebruikt gaat worden is ook de kans op diefstal groter. Gebruik daarom altijd het gemonteerde ringslot wanneer de fiets ergens gestald wordt. Daarnaast is het aan te raden om een ART-gekeurd los slot te gebruiken. Daarmee kan de fiets aan de zogenaamde vaste wereld, bijvoorbeeld een paal of een hek, worden vastgezet. Let er bovendien op dat het altijd aan te raden is om de fiets op drukkere plekken te zetten zodat het voor dieven moeilijker wordt om ongezien een slag te slaan.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment AXA sloten!

Voor welke leeftijd is de 26 inch fiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Let wel meer op de lengte dan op de leeftijd bij het uitkiezen van de juiste maat. 26 inch fietsen zijn voor deze lengte geschikt: ca. 145 cm.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen van 26 inch beschikbaar?

In 12+ kleuren. Vink in het filtermenu de gewenste kleur aan en alleen deze kleuren verschijnen op het scherm. Kies je bijvoorbeeld voor blauw, dan krijg je allerlei blauw tinten te zien: turquoise, sky blue, jeans blue en mat blauw.

Kun je de 26 inch kinderfietsen ook met versnellingen kopen?

Jazeker. Je kunt de 26 inch fietsen zowel met als zonder versnelling kopen. Kies je voor mét versnelling, dan heb je de keus uit of 3 versnellingen of maar liefst 21.