Meisjesfiets 14 inch: gratis thuisbezorgd!

Leren fietsen, dat doe je op een fiets die past bij je lengte. Ben je op Lees door

Van laag naar hoog sorteren

24 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

24 producten in totaal

Filteren
per pagina
zoek naar een meisjesfiets van 14 inch voor je dochter of kleinkind? In ons assortiment vind je een breed aanbod aan meisjesfietsen van 14 inch. Ontdek welke fiets het meeste aansluit bij je kind.

Kan je kind al een beetje fietsen of is dit echt haar eerste fietsje? Fietsen is voor ieder kind een heel avontuur. Met een gespannen snoetje of juist met pretogen leggen ze de eerste meters af. Natuurlijk onder jouw begeleiding. De eerste keren worden de zijwieltjes van de meisjesfiets 14 inch nog gebruikt. Maar al gauw zal dit niet meer nodig zijn en fietst mevrouw zelfstandig rond op haar mooie 14 inch meisjesfiets.

Bovenstaand klinkt leuk, maar eerst even de juiste 14 inch meisjesfiets vinden. Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Geschikte maten & leeftijd voor een 14 inch meisjesfiets

Een 14 inch meidenfiets is geschikt voor kinderen met de leeftijd tussen 3 en 5 jaar oud. Dat zegt natuurlijk nog niet heel veel, want het ene kind is net wat langer dan het andere kind van deze leeftijd. Daarom wordt dan ook wel de kledingmaat 98 – 104 cm aangehouden.

Er is een enorm breed aanbod voor 14 inch meisjesfietsen. Iedere meisjesfiets 14 inch heeft weer andere eigenschappen en ziet er weer anders uit. Roze, rood, geel, blauw. Met mandje of juist met een rekje. Wat past goed bij jouw kind?

Dit zijn de maten die je kunt kopen bij een meisjesfiets:

> Vandaag voor 23:59 besteld = binnen 24 uur verzonden: Bestel nu een kinderfiets 4 jaar!

“Hoe geef ik mijn dochter een vertrouwd gevoel bij de fiets?”

De meeste kinderen in de leeftijd tussen 3 en 5 jaar rijden nog op een 14 inch meisjesfiets met zijwielen. Een nieuwe fiets is natuurlijk een ontzettend leuk cadeau, maar vergeet niet dat een kind vaak moet wennen aan een nieuwe fiets. Ook met het oog op de veiligheid is het belangrijk dat een kind zich comfortabel voelt bij de nieuwe meisjesfiets van 14 inch. Hieronder worden een aantal handige tips beschreven.

  1. Fiets de eerste paar weken een aantal keer samen
    Laat een kind in het bijzijn van de ouders rustig wennen aan de nieuwe fiets. Fiets een paar keer een langere fietstocht, zodat ze snel vertrouwd raakt met de nieuwe meidenfiets 14 inch.
  2. "Jouw fiets ziet erg echt super mooi uit!"
    In het begin kan zo’n nieuwe fiets nog best een beetje eng zijn. Een knalroze meidenfiets trekt veel bekijks. Laat duidelijk aan je kind blijken dat je de fiets zelf ook ontzettend mooi vindt. Het klinkt erg simpel maar verricht wonderen. Op deze manier voelt een kind zich sneller vertrouwd met de nieuwe fiets.
  3. Tips voor het gebruik van de fiets
    Leg uit hoe de remmen van de meisjesfiets 14 inch werken en test dit een aantal keer samen. Leg rustig uit waarom het belangrijk is om te remmen. Wissel dit af met ‘leukere’ tips door ook uit te leggen hoe de bel werkt. Neem hiervoor rustig de tijd.

> Vandaag nieuwe fietsen kopen: Vóór 23:59 besteld = morgen in huis!