Sorteren op:

Zwarte meisjesfietsen 16 inch: met of zonder zijwieltjes

Het aanbod met zwarte meisjesfietsen 16 inch is afgestemd op kinderen in de kleuterleeftijd. Dat betekent Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
dat de 16 inch meisjesfietsen zwart voor de leeftijdsgroep van 4 tot 6 jaar geschikt zijn. Aangezien de ene kleuter het zelfstandig fietsen sneller beheerst dan de andere kleuter is het handig dat u een 16 inch meisjesfiets zwart kunt kopen die voorzien is van zijwielen.

De zijwieltjes worden voor de meisjesfietsen 16 inch zwart namelijk meegeleverd. Afhankelijk van uw dochter kan dan de keuze worden gemaakt om de zijwieltjes op de meisjesfiets 16 inch zwart te bevestigen of niet. In ieder geval is het altijd mogelijk om in een later stadium de ondersteunende wieltjes er weer gemakkelijk vanaf te halen. Het ontwikkelen van het evenwichtsgevoel om zelfstandig te fietsen komt namelijk vanzelf met de tijd.

16 inch meisjesfiets zwart: géén bezorgkosten

Als u een zwarte meisjesfiets 16 inch bestelt dan hoeft u bij ons geen rekening te houden met extra kosten voor de verzending. Wij leveren alle 16 inch meisjesfietsen zwart namelijk zonder verzendkosten. Gratis verzending is op het gehele assortiment van toepassing en ook heeft u de mogelijkheid om de 16 inch meisjesfiets zwart van uw keuze pas na ontvangst te betalen. Uiteraard kunt u op een snelle ontvangst van de meisjesfiets 16 inch zwart rekenen. Mocht u voor 13.00 uur de bestelling doen op een werkdag dan ontvangt u deze morgen al.

Gezellig samen zoeken?

Het is niet alleen voor de gezelligheid aan te raden om samen met uw dochter een keuze te maken uit het aanbod met meisjesfietsen 16 inch zwart. Dat is zelfs heel verstandig, want zo weet u zeker dat de juiste keuze wordt gemaakt. Uw dochter heeft natuurlijk al een voorkeur voor een bepaald model of uitvoering net als voor de kleur. Door de afbeeldingen samen te bekijken en te bespreken wat er allemaal bijzit, maakt u samen met uw dochter een prima keuze.