Sorteren op:

Zwarte meisjesfiets 20 inch met keuze uit meerdere modellen

Het kopen van een zwarte meisjesfiets 20 inch biedt bij Fietsenopfietsen.nl in elk geval ruime mogelijkheden Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
om de echte ideale fiets te vinden voor uw dochter. In deze categorie met zwarte meisjesfietsen voor kinderen in de leeftijdsrange van ongeveer 6 tot 8 jaar hebben wij meerdere modellen beschikbaar. Dat heeft als voordeel dat u bij uw keuze met meerdere aspecten rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met de vormgeving van de fiets en met leuke details, zoals een fietsmand voorop of een voordrager. Met betrekking tot de keuze voor een zwarte meisjesfiets 20 inch kunt u ook met de voorkeur voor een effen uitvoering of uitvoering met fraaie prints rekening houden.

Meisjesfiets zwart 20 inch met gratis verzending en voor de scherpste prijs

De afbeeldingen spreken al voor zich, zodat u zich aan de hand daarvan kunt oriënteren om een eerste keuze voor een meisjesfiets zwart 20 inch te maken. Indien er meerdere uitvoeringen in de smaak vallen, dan kunt u een verdere vergelijking maken op basis van de specificaties die bij ieder model staan vermeld. Zo wordt het heel gemakkelijk om de leukste fiets te selecteren en in het winkelmandje te plaatsen. U profiteert in ieder geval van de scherpste prijs en daarbij biedt Fietsenopfietsen.nl u ook nog graag gratis verzending van de bestelling aan. Bij ons betaalt u namelijk geen verzendkosten en hebt u de keuze om gelijk af te rekenen of pas na ontvangt van de meisjesfiets de rekening te betalen.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.