Sorteren op:

Zwarte opafietsen perfect voor dagelijks gebruik

Zwarte opafietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik en kunnen dan ook prima als stadsfiets worden gebruikt. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

9 producten in totaal

Filteren

9 producten in totaal

Filteren
Een zwarte opafiets is uiteraard de echte originele klassieker als het gaat om de oer-Hollandse fiets van weleer. Uiteraard is er bij de ontwikkeling van de zwarte opafietsen door de fietsfabrikanten rekening gehouden met eigentijds comfort en gemak. De kwaliteit is dan ook uitstekend, zodat de aankoop de garantie biedt op jarenlang gebruiksgemak.

De opafietsen zwart in het aanbod kunnen uiteraard per beschikbaar model wel verschillen laten zien. Het kan dan gaan om details, zoals dat er wel of geen sprake is van jasbeschermers. Of dat er voorzien wordt in extra gemak om boodschappen te doen of spullen te vervoeren als er sprake is van een voordrager in combinatie met een bagagedrager die over snelbinders beschikt. U heeft alle gelegenheid om op uw gemak de mogelijkheden te bekijken en uw keuze te maken voor een opafiets zwart.

Opafiets zwart zonder verzendkosten bij u thuisbezorgd

De keuze voor een zwarte opafiets is een uitstekende keuze en u profiteert van meerdere voordelen als u de aankoop doet bij Fietsenopfietsen.nl. De scherpe prijsstelling van de zwarte opafietsen is al een eerste voordeel. Daar komt de snelle bezorging bij in combinatie met het gegeven dat u geen verzendkosten hoeft te betalen voor het aan huis laten bezorgen van de zwarte opafiets.

> Een andere opafiets kopen?

Voor 13u besteld, morgen in huis!

De snelle bezorging van opafietsen zwart houdt in dat u binnen een dag al kunt rekenen op de komst van de bestelling als deze voor 13.00 uur is geplaatst. U kunt naar keuze vooraf betalen of dat pas doen nadat u de opafiets zwart in ontvangst heeft genomen. Zorg voor een goede beveiliging van de herenfiets om diefstal te voorkomen. Een ringslot is niet altijd afdoende op diefstalgevoelige locaties.

> Bekijk het gehele assortiment goedkope herenfietsen!