Sorteren op:

Zwarte transportfietsen 22 inch: ruim op voorraad

De zwarte transportfietsen 22 inch die wij in het aanbod beschikbaar hebben, zijn uitgevoerd met een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
authentiek design en een stijlvolle look. De uitstraling van de 22 inch transportfietsen zwart is extra stijlvol door de kleuruitvoering. Het is echter niet zo dat de uitstraling het enige is dat telt, want de 22 inch transportfiets zwart staat ook garant voor kwaliteit, comfort en gemak op de fiets.

De transportfietsen 22 inch zwart hebben een hoogwaardige kwaliteit en bieden dagelijks gemak en comfort. Dat komt namelijk doordat uw kind op een 22 inch transportfiets zwart heel eenvoudig en op een veilige manier spullen, zoals een tas kan meenemen. Het is namelijk zo dat de transportfietsen 22 inch zwart niet alleen over een voorrek beschikken, maar tevens over een bagagedrager. Uiteraard is ook aan verlichting gedacht en is er afhankelijk van het model al voorzien in een ringslot.

Transportfiets 22 inch zwart: kinderen vanaf 7 jaar

Een zwarte transportfiets 22 inch is geschikt voor uw kind als de leeftijd van 7 jaar is bereikt. Of eerder als uw kind een grotere dan gemiddelde lengte heeft. Het voordeel van het aanschaffen van een 22 inch transportfiets zwart is dat uw kind er niet alleen op zevenjarige leeftijd op kan fietsen, maar ook op achtjarige leeftijd en misschien zelfs nog langer. Bij het groeien van kinderen geldt dat het zadel en het stuur aangepast dienen te worden op de nieuwe lengte. Dat kan bij de 22 inch transportfietsen zwart die wij aanbieden.

> Terug naar de 22 inch transportfietsen

Overleg met uw kind

Wij raden u aan om met uw kind te overleggen om een keuze te maken uit de transportfietsen 22 inch zwart. Dat voorkomt dat uw kind misschien teleurgesteld raakt als u alleen de keuze voor een transportfiets 22 inch maakt. U profiteert overigens bij ons van het voordeel dat de fiets met gratis verzending de dag na uw bestelling al wordt geleverd.

> Alle goedkope transportfietsen