Sorteren op:

Zwarte transportfietsen 22 inch met versnellingen

Zwarte transportfietsen 22 inch met versnellingen zijn uitgevoerd met een authentiek design. Het klassieke karakter wordt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
nog eens versterkt door de uitvoering in zwart. Het belangrijkste kenmerken van een 22 inch transportfiets zwart met versnellingen ten aanzien van het design is de aanwezigheid van een voordrager. Voor extra gemak is er bovendien sprake van een bagagedrager achterop de 22 inch transportfietsen zwart met versnellingen.

De transportfietsen 22 inch zwart met versnellingen bieden doorgaans de keuze tussen drie niveaus van de trapweerstand. Dat betekent dat er met een standaard trapweerstand gefietst kan worden. Of dat de keuze kan worden gemaakt om heel licht of zwaar te trappen op de transportfietsen 22 inch zwart met versnellingen. Het voordeel hiervan is dat de keuze voor de trapweerstand gemaakt kan worden op basis van de weersomstandigheden of omgevingsfactoren. Uiteraard is er eveneens het voordeel dat lange fietsafstanden zo gemakkelijk overbrugd kunnen worden.

Voor meerdere jaren fietsplezier

Een zwarte transportfiets 22 inch met versnellingen staat garant voor meerdere jaren met plezier, comfort en gemak fietsen. De leeftijdscategorie waarvoor de 22 inch transportfietsen zwart met versnellingen geschikt is, wordt gebaseerd op de lengte. In dit geval is er bij een 22 inch transportfiets zwart met versnellingen sprake van geschiktheid voor kinderen vanaf 7 jaar. Uw kind kan er dan ook meerdere jaren op fietsen. De kwaliteit is namelijk perfect en voor alle modellen geldt dat u het zadel en het stuur op de lengte van uw kind kan aanpassen.

Zet je fiets veilig op slot

Bij het maken van een keuze uit het aanbod met transportfietsen 22 inch zwart met versnellingen is het altijd aan te raden om met bepaalde aspecten rekening te houden. Bijvoorbeeld met de aanwezigheid van een slot. Ontbreekt deze? Dan kunt u apart een fietsslot bestellen. Fietst uw kind ook in het donker? Dan is het belangrijk dat er sprake is van verlichting.