Sorteren op:

Zwarte transportfietsen 24 inch met versnellingen

Zwarte transportfietsen 24 inch met versnellingen hebben wij in het aanbod zowel in uitvoeringen voor jongens Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
als voor meiden beschikbaar. De 24 inch transportfietsen zwart met versnellingen voor jongens kent een dubbele stand in het midden en zijn dan ook als jongensfietsen uitgevoerd. Voor de meiden geldt uiteraard dat de 24 inch transportfiets zwart met versnellingen als meisjesfiets is ontworpen. Een overeenkomstig kenmerk is de aanwezigheid van een voordrager.

Dan is er nog een overeenkomstig kenmerk van de versnellingen. Deze eigenschap van de transportfietsen 24 inch zwart met versnellingen maakt het mogelijk om telkens weer optimaal comfort en gemak te ervaren. Zowel tijdens korte als tijdens lange afstanden die met een transportfiets 24 inch zwart met versnellingen worden afgelegd. Daarbij biedt de voordrager de gelegenheid een tas veilig te vervoeren. Dat kan overigens ook achterop de bagagedrager gedaan worden.

Transportfiets 24 inch zwart voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Als u een zwarte transportfiets 24 inch met versnellingen voor uw kind koopt dan kan uw kind daar meerdere jaren op fietsen. Het is zelfs zo dat de 24 inch transportfietsen zwart met versnellingen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar geschikt zijn. Een verjaardag is uiteraard een prima moment om een 24 inch transportfiets zwart met versnellingen aan uw kind te geven.

> Liever een andere 24 inch transportfiets

Pas de fiets aan uw kind lichaamslengte aan!

Nadat uw kind de transportfiets 24 inch met versnellingen al enige tijd gebruikt, kan het natuurlijk voorkomen dat er sprake is van een groeispurt. Dat maakt voor de optimale zithouding op de transportfietsen 24 inch zwart met versnellingen niets uit zolang u het zadel en het stuur maar op de nieuwe lengte afstemt. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Als dat voor 13.00 uur is dan kunt u de fiets morgen al ontvangen met uiteraard gratis verzending.

> Bekijk het aanbod van goedkope transportfietsen