Sorteren op:

Zwarte transportfietsen 26 inch met versnellingen

Zwarte transportfietsen 26 inch met versnellingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
jaar ideaal om elke dag op te fietsen. Kinderen in deze leeftijd fietsen gewoonlijk wat af, zoals naar school, in de vrije tijd of bijvoorbeeld om naar de sportvereniging te gaan. Op een 26 inch transportfiets zwart met versnellingen is elke fietstocht een plezierige rit. De 26 inch transportfietsen zwart met versnellingen bieden namelijk het grootste comfort en gemak.

De transportfietsen 26 inch zwart met versnellingen hebben een unieke overeenkomst en dat is de voordrager. Dit is het ultieme kenmerk en geeft de transportfiets 26 inch zwart met versnellingen een origineel karakter. De eigentijdse uitvoering zorgt voor optimaal gemak en comfort met onder meer de aanwezigheid van drie versnellingen. Zo kan iedere keer weer de keuze worden gemaakt om in een lichte, neutrale of zwaardere stand te fietsen.

26 inch transportfiets zwart: snel en gratis verzonden

Als u eenmaal met uw kind de keuze heeft bepaald voor de ideale zwarte transportfiets 26 inch met versnellingen dan laat de levering ervan niet lang op zich wachten. Het kan zelfs zo snel geregeld worden dat u de 26 inch transportfiets zwart met versnellingen morgen al in ontvangst kunt nemen. Dat is het geval bij bestellingen van 26 inch transportfietsen zwart met versnellingen die voor 13.00 uur op werkdagen worden besteld.

> Bekijk alle transportfietsen 26 inch

Exclusieve service

Fietsenopfietsen.nl biedt u bij de aankoop van een transportfiets 26 inch zwart met versnellingen nog een exclusief voordeel. Dat is dat wij uw bestelling gratis verzenden. Deze service is van toepassing op het hele assortiment en dus ook op alle transportfietsen 26 inch zwart met versnellingen. Wist u dat u ook van het gemak kunt profiteren om pas achteraf de rekening te voldoen?

> Ga terug naar het overzicht goedkope transportfietsen