Sorteren op:

Mat bruine opafietsen: gratis verzending!

Mat bruine opafietsen hebben vanwege het design en uitvoering een nostalgische uitstraling. Het ontwerp is dan Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ook gebaseerd op het verleden, maar uiteraard beschikt de mat bruine opafiets tegenwoordig over moderne eigenschappen. De mat bruine opafietsen zijn bovendien robuust en stoer vormgegeven en zijn ontwikkeld met een hoogwaardige kwaliteit. Uw aankoop gaat dan ook vele jaren mee en u profiteert tijdens iedere fietstocht weer van de voordelen.

De opafietsen mat bruin zijn echte klassiekers als het gaat om Hollandse herenfietsen. Er wordt veel comfort en gemak geboden. Er zijn tevens modellen die voorzien zijn van een voordrager. Dat maakt het eenvoudig om wat spullen mee te nemen of om bijvoorbeeld boodschappen te doen op een opafiets mat bruim. Wij hebben speciale fietskratten in het assortiment die u ook kunt bestellen.

Opafiets mat bruin binnen 24 uur geleverd

Wij bieden u vele voordelen bij de aanschaf van een mat bruine opafietsen. Aangezien de mat bruine opafietsen standaard op voorraad zijn, is de levering snel. Op het moment dat u een bestelling plaatst voor 13.00 uur dan kunnen wij de mat bruine opafiets binnen een dag al bij u thuis bezorgen. De gratis verzending is op het complete assortiment met alle fietsen en alle andere artikelen van toepassing.

> Bekijk het gehele assortiment opafietsen!

Beveilig tegen diefstal!

Het is aan te raden om de opafiets mat bruin goed tegen diefstal te beveiligen. Dat kan uiteraard met een stevig fietsslot uit ons assortiment. Verder kunt u overwegen om bij de aankoop van één van de opafietsen mat bruin een fietsverzekering af te sluiten. In dat geval dient het fietsslot overigens wel aan bepaalde eisen te voldoen. Voor wat betreft de wijze van betalen, geldt dat u altijd de mogelijkheid heeft om vooraf geld over te maken of pas na ontvangst van de fiets.

> Een andere herenfiets kopen?