Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis*
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Verzending

Verzending met POST NL, DHL & Hoektransmission

Afhankelijk van de door u gekozen fiets wordt deze verzonden met een van de bovenstaande vervoersbedrijven:

Popal: Hoektransmission
Altec: DHL
Spirit: DHL
Overig: PostNL

Onze accessoires, zoals sloten en kratten, worden verzonden vanuit ons eigen distributiecentrum met POST NL. Het kan dus zijn dat u verschillende track en trace codes ontvangt, doordat de fietsen en accessoires vanuit verschillende hoeken verzonden worden.

U kunt uw bestelling bij u thuis of op elk ander gewenst adres, bijvoorbeeld uw werkadres laten bezorgen. Helaas kunnen wij geen aanvullende informatie doorgeven aan de chauffeurs. Een briefje op de deur werkt nog altijd het beste!

Verzendtijd

Voor 13:00 besteld is in 95% van de gevallen de volgende werkdag in huis, in 5% van de gevallen een werkdag later. Mocht het zo zijn dat uw fiets niet de volgende dag geleverd is, neem dan gerust contact op via info@fietsenopfietsen.nl. Wij zoeken dan graag voor uw uit wanneer uw fiets geleverd wordt!

LET OP: wanneer u kiest voor een E-bike of bakfiets, is de levertijd enkele dagen langer in verband met de montage en het speciale transport.

Besteld voor 13:00  op:In 95% van de gevallen:Overige 5% van de gevallen:
MaandagDinsdagWoensdag
DinsdagWoensdagDonderdag
WoensdagDonderdagVrijdag
DonderdagVrijdagMaandag
VrijdagMaandagDinsdag
ZaterdagDinsdagWoensdag
ZondagDinsdagWoensdag 


Verzendkosten

Verzendendingen naar Nederland en België zijn gratis.

Verzending buiten Nederland

Momenteel verzenden wij zowel naar Nederland als België. De levertijd naar België kan bij Hoektransmission soms een werkdag langer duren. Houdt hiervoor uw trackingcode in de gaten!

Hoe wordt de fiets afgeleverd?

Fietsen worden niet rijklaar, maar voor 85% gemonteerd geleverd. De fiets wordt in doos vervoerd om transportschade te voorkomen. Dit betekent dat de losse onderdelen, zoals o.a. trappers, zadel en stuur nog gemonteerd moet worden. Daarnaast hoort afstelling bij het rijklaar maken van de fiets. 

Voor een indruk van de montage kunt u een kijkje nemen op de volgende link:

https://www.fietsenopfietsen.nl/montage

Niet Thuis

Indien uw bestelling bij u wordt aangeboden terwijl u niet thuis bent, is dat geen enkel probleem. De chauffeur laat in 95% van de gevallen een ‘niet thuis bericht’ bij u achter. Aan de hand van dit bericht of uw track & trace code, kunt u een nieuw levermoment inplannen. Mocht de chauffeur tweemaal voor een dichte deur staan, zal de fiets óf naar een depot, of retour afzender worden gezonden.