Wees voorbereid - Bestel op tijd

Het is weer tijd voor de leukste en de drukste tijd van het jaar!

Online vind je tegenwoordig alles wat je nodig hebt en met een paar klikken worden je pakketjes bij je thuisbezorgd. Ook bij ons bestel je de meest gave, praktische cadeaus veilig vanuit je eigen huis! Bestel jij je cadeautjes online? Dan is het goed om te weten dat er dit jaar een recordaantal online bestellingen wordt verwacht.

Er wordt bij ons in het magazijn de gehele maand december 24/7 gewerkt om alle bestellingen zo snel mogelijk verzendklaar te maken. Ook de vervoerders hebben de afgelopen weken voorbereidingen getroffen voor de komende drukte om, samen en geheel volgens de RIVM-richtlijnen, alle bestellingen bij je te bezorgen. Met onze handige besteltips helpen wij je graag om je cadeautjes op tijd in huis te hebben.

In de maand december is het door de drukte tijdelijk niet meer mogelijk om voor Same-Day delivery of de afhaalbalie in Nieuwegein te kiezen. In verband met de nieuwe Corona maatregelen is het ook niet mogelijk om een afhaallocatie te selecteren. De lockdown betekent dat alle cadeautjes deze maand online besteld worden. Hierdoor is er een grote kans dat je pakket een vertraging oploopt. Houd hiervoor de track & trace link van je bestelling en de websites van de bezorgdiensten goed in de gaten: PostNL, DHL en bpost.

Wil je je pakketje op tijd in huis hebben? Hier zijn onze tips:

  • Bestel je cadeaus ruim voor de dag dat je ze nodig hebt. Je hebt dan nog alle tijd om je pakjes in te pakken.
  • Bestel doordeweeks, zo vermijd je de drukste dagen bij de bezorgers.Bestel zoveel mogelijk in 1 keer bij onze webwinkel.
  • Houdt de tracking code in de gaten en zorg dat er iemand thuis is als de bezorger voor de deur staat.

Namens team FietsenopFietsen wensen we iedereen heel fijne feestdagen toe!