Loopfiets: nu tot wel 40% korting

Een loopfiets is een goede manier voor zeer jonge kinderen om voor de eerste keer kennis Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
te maken met het fietsen. Het is bijvoorbeeld gemakkelijker om de balans te houden. Op die manier kan veel geleerd worden. Er zijn heel veel verschillende soorten. Het is vooral goed om te weten dat de fietsen te krijgen zijn voor scherpe prijzen waarbij tot wel 40% korting kan worden verkregen. Dit maakt het helemaal aantrekkelijk om een loopfietsje uit te zoeken voor een zoon of dochter. Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau voor de volgende verjaardag.

De verschillende modellen met elkaar vergelijk kan veel inzicht geven over de verschillen tussen de loopfietsjes. De ene loopfiets is de andere immers niet, ondanks de vele overeenkomsten die deze loopfietsen hebben. Kijk daarbij ook naar meer dan alleen de verschillen in prijs. Zo zijn de loopfietsen bijvoorbeeld ook per leeftijdscategorie te onderscheiden. Dat is ook belangrijk om te weten. Dit maakt de keuze voor een loopfietsje mogelijk iets gemakkelijker.

40% korting op loopfietsen

Misschien wel het aantrekkelijkste kenmerk van de loopfiets is dat deze goedkoop te krijgen is. Kortingen op de aanschafprijs, maar bijvoorbeeld ook de verzending zijn belangrijke pluspunten wanneer over aanschaf wordt nagedacht. Zelfs al zijn de loopfietsen van nature al niet duur in aanschaf. Natuurlijk zijn er ook nog andere zaken, die meer specifiek belangrijk voor een loopfiets zijn, zoals:

  • Loopfiets geschikt vanaf 18 maanden tot 4 jaar
  • Stevige bandjes onder de loopfietsen
  • Een loopfietsje is licht in gewicht en dus goed beheersbaar
  • Loopfiets met een zadel dat te verstellen is
  • Loopfietsje is gemaakt van duurzame materialen

In tegenstelling tot gewone fietsen is het bij een kinder loopfiets natuurlijk veel minder van belang dat zaken als versnellingen, remmen en verlichting goed geregeld zijn. Dit zijn zaken die later geleerd zullen worden. Het gaat er vooral op dat er met de loopfiets omgegaan wordt. Het leren sturen en balans houden zijn belangrijke vaardigheden die op deze manier heel goed aangeleerd goed aan kunnen worden. Dit is de belangrijkste reden waarom veel ouders ervoor kiezen al vroeg met een goedkope loopfiets te beginnen. Er is voor elk type kind wel een geschikt loopfiets model te vinden:

> Bekijk hier specifiek ons overzicht voor de houten loopfiets: Verzending = helemaal gratis!

Een kind leren fietsen

Een kind leren fietsen is één van de leukste zaken die tijdens het opvoeden zullen plaatsvinden. Het is wel belangrijk om in de gaten te houden of een kind eraan toe is. Een loopfiets speelt hier een belangrijke rol in. Zo kan goed gezien worden of een kind al voor de vierde verjaardag klaar is om te fietsen. Begin dan met voorzichtig in de straat fietsen en goed leren kijken. Zo krijgt het kind vertrouwen en kan het langzaam steeds verder worden uitgebreid. Meelopen met de fiets is in zulke gevallen een goede hulp. Zo kan het kind terugvallen op de ouder in de beginfase.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de loopfiets 2 in 1, loopfiets driewieler en de loopfiets baby!