Sorteren op:

Mat zwarte jongensfiets in diverse wielmaten

Een mat zwarte jongensfiets is in verschillende stijlen en voor jongens van uiteenlopende leeftijden verkrijgbaar bij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

27 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

27 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Fietsenopfietsen.nl. Wij bieden u de ruimste keuze en de aantrekkelijkste prijzen. De variatie is groot en het aanbod van ons verschilt dan ook van een mat zwarte jongensfiets in de stijl van een beachcruiser in wielmaat 20 inch tot een transportfiets met bijvoorbeeld wielmaat 24 inch. Ook voor de kleine jongens bieden wij een divers assortiment in de stijlvolle kleur matzwart, zoals de leuke jongensfietsjes in wielmaat 12 inch of 14 inch. Zo is er voor elke jongen een passende fiets beschikbaar in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl en kunt u ook rekening houden met bijvoorbeeld het design en gebruiksdoeleinden.

Jongensfiets mat zwart met gratis verzending

U profiteert bij Fietsenopfietsen.nl van de aantrekkelijke prijzen die wij hanteren, maar wij bieden daarnaast ook nog eens gratis verzending. Zo betaalt u alleen de kosten van de jongensfiets mat zwart. Bovendien kunnen vrijwel alle fietsen supersnel worden geleverd doordat wij over een ruime voorraad beschikken. Ten aanzien van de betaalopties wordt u de keuze geboden om gelijk bij de bestelling af te rekenen of om achter de betaling te voldoen. Zo profiteert u van meerdere voordelen als u bij ons een fiets voor uw zoon bestelt. Mocht u twijfelen over de geschikte wielmaat, neem dan eens een kijkje in onze tabel met wielmaten die u als richtlijn kunt gebruiken. Overigens is het stuur net als het zadel doorgaans in hoogte te verstellen bij de jongensfietsen, zodat deze mee kunnen groeien.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.