Zwarte meisjesfietsen 12 inch: nu met extra korting

Omdat de 12 inch zwarte meisjesfiets vaak de eerste fiets is voor een kind, is het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
belangrijk dat deze makkelijk fietst en er leuk uitziet. Zwarte meisjesfietsen zijn meestal niet helemaal zwart, maar hebben een tweede kleur welke de fiets toch een vrolijk uiterlijk geeft. De fiets is veilig met goede remmen en een dubbel frame voor extra stevigheid. Bij ons bent u niet alleen zeker van een voordelige prijs, bovenop de al lage prijs krijg je ook nog extra korting. Bij de 12 inch zwarte meisjesfietsen loopt de korting soms op tot maar liefst 40% van het originele bedrag. Doordat het stuur en het zadel verstelbaar zijn in hoogte, gaat de fiets ook nog eens lang mee.  Hieronder leest u wat er allemaal inbegrepen zit bij de aanschaf van een 12 inch zwarte meisjesfiets.

12 inch zwarte meisjesfietsen: niets ontbreekt

De 12 inch zwarte meisjesfietsen zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens heel praktisch. Bij het ontwerpen van de fiets is rekening gehouden dat de fiets voor een kind is, welke nog leert fietsen. Zo heeft deze fiets:

  • Reflectoren, zodat uw kind goed zichtbaar is.
  • Een rekje voorop, waar u eventueel een mandje op kunt plaatsen.
  • Een gesloten kettingkast, zodat uw kind niet met de broek vast komt te zitten tussen de ketting.
  • Een terugtraprem, omdat dit voor kinderen vaak makkelijker is aan te leren dan de handrem.
  • Een frame van staal, welke extra stevig is.

Vooral het voorrek vinden kinderen heel handig, bijvoorbeeld om een schooltas op te plaatsen. Door een mandje voor op het rek te plaatsen, is het nog makkelijker om hier voorwerpen in mee te nemen. Door gelijk een mandje te bestellen, tegelijkertijd met het bestellen van de fiets, krijgt u ook nog eens een flinke korting op de fietsmand. Naast een mandje krijgt u ook korting als u een kinderslot besteld, welke niet heel veel doet voor de veiligheid van de fiets, maar vooral een goed leermiddel is om uw kind te leren de fiets op slot te zetten.

> Jongensfietsen 14 inch online bestellen: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

De voordelen van fietsen voor kinderen

Kinderen leren fietsen heeft verschillende voordelen. Als eerste leren kinderen er veel van, omdat ze hun evenwicht moeten bewaren, ze leren sturen en ze leren de verkeersregels. Ook is het vaak lastiger om op latere leeftijd nog te leren fietsen, simpelweg omdat kinderen sneller nieuwe dingen aanleren. Daarnaast is fietsen voor kinderen heel gezond, ze zijn in de buitenlucht, krijgen frisse lucht en ze kunnen hun energie kwijt. Doordat kinderen zelf inzicht moeten tonen in het verkeer is het ook een stukje zelfstandigheid voor het kind. De meeste kinderen zijn super trots wanneer het voor het eerst is gelukt om een stuk zelf te fietsen. Tot slot hebben de meeste kinderen veel plezier in het fietsen. Al vrij snel kunt u met uw kind korte afstanden fietsen, naar bijvoorbeeld een sportclub of naar school.

> Verzending = gratis: Bestel nu een 14 inch meisjesfiets!