Altec Urban 26 inch fietsen: Gratis verzending!

Een goede, degelijke fiets. Dat haal je in huis als je kiest voor de Altec Urban Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fiets. Verzeker je kind van een stevige én mooie fiets. En een mooie bijkomstigheid is dat er een jaar garantie hoort bij de Altec Urban 26 inch fiets. Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk dan eens de Altec Urban fietsen.

Urban 26 inch fietsen van Altec: meegroeien met de leeftijd

Een fiets kopen is duur en zeker voor kinderen. Ze groeien als kool en binnen no time zijn ze hun fiets alweer ontgroeid. Het grote voordeel van de fiets van 26 inch Urban van Altec is dat het tot op bepaalde hoogte meegroeit met de leeftijd. Zo is het stuur en het zadel in hoogte verstelbaar waardoor er iets speling is in de hoogte van de fiets. 26 inch is ongeveer van de framemaat voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Met de Urban Altec fiets in 26 inch beleeft je kind dus al gauw 4 jaar fietsplezier.

> Korting tot 40% op het gehele assortiment: De Altec Urban 28 inch fiets!

Veilig fietsen op de fiets Altec Urban 26 inch: remmen checken

De rem van de Altec Urban 26 inch fiets zit op het voorwiel. Het kan zijn dat verloop van tijd je remblokjes verslijten. Check regelmatig of de remmen nog goed werken. Zo gaat je kleine altijd veilig de weg op. Het checken van je remmen doe je zo:

  1. Knijp de rem volledig in en laat langzaam los. Trek de kabel gelijktijdig een beetje mee
  2. Draai de remmen aan. Zorg dat de remmen niet te los staan. Je moet kunnen remmen zonder de rem volledig in te moeten knijpen
  3. Test de remmen met enige regelmaat om altijd veilig de weg op te gaan

Remmen vervangen

Soms heb je pech en gaan de remmen kapot van de Altec Urban 26 inch fiets. Gelukkig is dit gewoon zelf te maken. We hebben op een rijtje gezet hoe je zelf je remmen maakt. Dit scheelt je weer een ritje naar de fietsenmaker. Fix de remmen op de volgende manier:

  1. schroef de remmen los met een inbussleutel
  2. Plaats de nieuwe remblokken op de plek van de oude blokjes
  3. Draai de nieuwe remblokken vast met de inbussleutel
  4. Controleer voordat je kind de weg op gaat of de remmen werken! Knijp de remmen in. Blokkeert het wiel? Dan is het je gelukt.

> De Altec Hero jongensfiets: voor 13u besteld, morgen in huis!