Altec jongensfiets 22 inch: met gratis verzending morgen in huis

Is uw zoon te groot geworden voor zijn huidige fiets? Dan is het verstandig om tijdig Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een nieuwe fiets voor hem aan te schaffen. Een te kleine fiets is namelijk niet veilig. Komt uw zoon met zijn knieën tegen de trappers aan, dan kan hij tijdens het fietsen blijven haken. Hierdoor kan hij lelijk vallen. Dit kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Laat uw zoon dan ook niet te lang rondfietsen op zijn te kleine fiets, maar schaf een nieuwe Altec jongensfiets 22 inch voor hem aan.

Bestelt u de nieuwe Altec jongensfiets 22 inch voor uw zoon op een werkdag voor 13:00 uur, dan verwerken wij uw order dezelfde dag nog. Dit betekent dat u uw fiets de volgende dag al in huis heeft. Ook profiteert u bij ons altijd van een gratis verzending.

Is 22 inch de juiste maat?

Weet u niet zeker of uw zoon een fiets nodig heeft in de maat 22 inch? Dan raden wij u aan zijn lengte eens nauwkeurig op te meten. Is hij rond de 122 centimeter lang? Dan kunt u een Altec jongensfiets 22 inch voor hem kopen. Is hij kleiner, namelijk rond de 115 centimeter lang? Dan is een fiets van 22 inch te groot voor hem. In dit geval bestelt u een fiets van 20 inch. Is hij langer dan 122 centimeter, namelijk rond de 130 centimeter lang, dan bestelt u een jongensfiets van 24 inch voor uw zoon.

Overzicht fietsmaten in inches:

  • 20 inch: rond de 115 centimeter lang, kledingmaat 118-128.
  • 22 inch: rond de 122 centimeter lang, kledingmaat 124-134.
  • 24 inch: rond de 130 centimeter lang, kledingmaat 130-142.

De beste fiets kopen voor uw zoon: 4 tips

Natuurlijk wilt u niet zomaar een fiets kopen voor uw zoon. U gunt uw kind de beste fiets die er is. Wij geven u graag enkele tips om de beste fiets te kopen voor uw kind.

  • Meet uw zoon op voor u een fiets voor hem koopt. Zo weet u zeker dat u een fiets in de juiste maat bestelt. Ook als u uw zoon recentelijk nog heeft opgemeten, is het goed om dit nog eens te doen. Kinderen groeien razendsnel!
  • Check wat voor remmen een fiets heeft.
  • Controleer wat voor verlichting een fiets heeft.
  • Koop een fiets van een gerenommeerd merk, zoals de Altec jongensfiets 22 inch.
  • Betrek uw zoon bij het aanschaffen van zijn nieuwe fiets. Zo weet u zeker dat hij deze mooi vindt.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment goedkope loopfietsen!