Popal Cooper 18 inch > vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

Deze maat Popal Cooper meisjesfietsen en jongensfietsen is regelmatig uitverkocht op Fietsenopfietsen.nl. De populariteit komt voornamelijk Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
 1. SuperSuper Cooper Meisjesfiets 18 inch - Turquoise SuperSuper Cooper Meisjesfiets 18 inch - Turquoise
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 259,00 Speciale prijs 229,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. SuperSuper Cooper Bamboo Meisjesfiets 18 inch - Geel SuperSuper Cooper Bamboo Meisjesfiets 18 inch - Geel
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 269,00 Speciale prijs 239,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. SuperSuper Cooper Bamboo Meisjesfiets 18 inch - Pistache Groen SuperSuper Cooper Bamboo Meisjesfiets 18 inch - Pistache Groen
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 269,00 Speciale prijs 239,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 4. SuperSuper Cooper Jongensfiets 18 inch - Mat Zwart SuperSuper Cooper Jongensfiets 18 inch - Mat Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 279,00 Speciale prijs 249,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 5. SuperSuper Cooper Meisjesfiets 18 inch - Rood SuperSuper Cooper Meisjesfiets 18 inch - Rood
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 259,00 Speciale prijs 229,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

5 producten in totaal

Filteren
door de goede prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit is vooral terug te vinden in de materiaalkeuze, het frame is van staal gemaakt en het zadel zit heel comfortabel. Let op! Wij adviseren deze fiets alleen te nemen wanneer uw kind een maximum lichaamslengte van 1 meter en 10 centimeter heeft.

Volgende dag in huis en deels voorgemonteerd

Wanneer u deze fiets voor 13.00 bestelt, heeft u hem de volgende dag al in huis. De Popal Cooper 18 inch kinderfiets wordt deels voorgemonteerd geleverd, waarbij u enkel de afmontering dient te doen. Voor de afmontering is op de website een handleiding te vinden, en zal niet meer dan een half uur in beslag nemen. Alle Popal Cooper 18 inch fietsen hebben een gesloten kettingkast, welke indien nodig gemakkelijk open is te maken. Het frame is in de gekozen kleur, de zadel en de handvaten zijn altijd bruin bij dit model. Standaard wordt er bij de Popal Cooper geen slot meegeleverd, deze is echter voor minder dan 20 euro bij te bestellen. U krijgt deze optie vanzelf te zien wanneer u vanuit uw winkelmand naar het afrekenen gaat.

> Terug naar alle Popal Cooper fietsen.

Heb ik een diefstalverzekering nodig?

Wanneer u bij ons bestelt, heeft u de mogelijk een diefstalverzekering voor de fiets af te sluiten. Deze verzekering wordt aangeboden door Klikzeker. Bij elke fiets op de website wordt automatisch een verzekeringpremie getoond. De verzekering dekt niet alleen diefstal maar ook schade door vandalisme. Anders dan bij andere verzekering wordt deze fietsenverzekering niet automatisch verlengd, elk jaar wordt u gevraagd of u de verzekering met nog een jaar wilt verlengen.

Liever een inchmaat kleiner of groter? Bekijk dan de 16 inch Popal Cooper of 20 inch Popal Cooper fiets.

Popal Cooper 18 inch: jongensfietsen en meisjesfietsen

U kunt in het assortiment met de Popal Cooper 18 inch kinderfietsen zowel een keuze maken voor jongensfietsen als voor meisjesfietsen. De modellen voor de jongens zijn van een ander ontwerp en design voorzien dat de Popal Cooper 18 inch meisjesfietsen. De dubbele stang in het frame is aanwezig bij de jongensfietsen en ontbreekt uiteraard bij de meisjesfietsen. De dubbele stang geeft de Popal Cooper 18 inch jongensfiets een robuust design. De fiets is overigens ook robuust en kan tegen een stootje door het staal van frame. De voordrager en bagagedrager zijn kenmerken die op alle 18 inch Popal Cooper kinderfietsen van toepassing zijn. Het remsysteem biedt de gelegenheid om op verschillende manieren te remmen. Dat kan namelijk zowel met de handrem als met de terugtraprem. Voor wat betreft de kleurkeuze zijn er verschillende opties beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld voor een jongensfiets kiezen uit donkergetinte kleuren en deze variëren van groen tot donkerblauw, maar matzwart is eveneens een optie. De 18 inch meisjesfietsen van Popal in het model Cooper zijn fris van kleur met keuze uit blauw, roze en wit.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Popal maakt fietsen voor kinderen betaalbaar en draagt zorgt voor een uitstekende kwaliteit. Dat is dan ook van toepassing op de 18 inch Popal Cooper kinderfietsen. Naast kwaliteit staat het bieden van comfort tijdens het fietsen eveneens hoog in het vaandel bij Popal. Voor kinderen is het bijvoorbeeld belangrijk dat het trapsysteem dusdanig ontworpen dat er sprake is van het soepel kunnen ronddraaien van de trappers zonder dat er enorm veel kracht moet worden gezet. Dat is dan ook een van de vele pluspunten van dit merk dat bekend staat om de Hollandse nuchterheid en fietsen voor kinderen leuk, comfortabel en plezier maakt. Voor u als ouder is het natuurlijk prettig dat u weet dat u op kwaliteit kunt rekenen en dat daarvoor een scherpe prijs tegenover staat. Met de aankoop van een Popal Cooper 18 inch jongensfiets of meisjesfiets geeft u uw kind een kwaliteitsfiets en u bent uiteraard bij ons voordelig uit door de scherpe prijzen.