Sorteren op:

Rode jongensfietsen 22 inch voor leeftijdsgroep 7 tot 9 jaar

Rode jongensfietsen 22 inch zijn qua grootte van de wielmaat perfect voor jongens in de leeftijd Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
vanaf 7 jaar. Als u bij Fietsenopfietsen.nl een rode jongensfiets 22 inch aanschaft, profiteert u van het voordeel dat de fiets meerdere jaren dienst kan doen. De 22 inch jongensfietsen rood zijn namelijk vervaardigd van stevige materialen van de hoogste kwaliteit. Bovendien kunt u als er een groeispurt heeft plaatsgevonden op een gemakkelijke manier het zadel en het stuur in hoogte verstellen van de 22 inch jongensfiets rood.

De uitvoeringen van de jongensfietsen 22 inch rood zijn zeer divers. Zo kunt u met de voorkeuren van uw zoon rekening houden en uiteraard met het gebruiksdoel. Wordt de jongensfiets 22 inch rood bijvoorbeeld aangeschaft voor dagelijks gebruik om van en naar school te fietsen? Of koopt u de fiets vooral voor recreatief gebruik?

Rode jongensfiets 22 inch met eigentijds design

Elke rode jongensfiets 22 inch in ons aanbod is voorzien van een eigentijds design. Uiteraard verschilt de vormgeving per model. Zo hebben wij 22 inch jongensfietsen rood in het aanbod die zijn uitgevoerd met het design van een beachcruiser. Een dergelijke 22 inch jongensfiets rood beschikt niet over een voordrager en is uitgevoerd met een uniek vormgeven frame. Wij hebben echter ook jongensfietsen 22 inch rood in het assortiment met een sportief karakter die over een bagagedrager met snelbinders beschikken. Een dergelijk type jongensfiets 22 inch rood is ideaal om uw kind bijvoorbeeld dagelijks naar en van school te laten fietsen.

Terug naar alle jongensfietsen 22 inch

Kies een kwalitatief fietsslot

Niet alle fietsen zijn standaard voorzien van een ringslot. Als deze op de fiets van uw voorkeur ontbreekt, raden wij aan een fietsslot aan te schaffen. Wij hebben daarvoor een ruim aanbod met verschillende stevige fietssloten beschikbaar. Voor wat betreft de service en levering geldt dat wij al binnen een dag kunnen bezorgen. Daarbij is de verzending gratis.

Liever een compleet overzicht met alle jongensfietsen? Klik op >> jongensfiets

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.