Loopfiets 1 jaar: gratis verzending

Kinderen die een loopfiets na 1 jaar krijgen, kunnen al heel jong wennen aan hoe het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is om op een fiets te rijden. In een fietsland als Nederland is dit ook van groot belang. Het is immers de manier waarop Nederlanders zich verplaatsen en goede beheersing van een fiets en kennis van het verkeer is dus een basisvereiste. Zaken zoals het leren snelheid maken en het in balans blijven kunnen goed geleerd worden op een loopfiets 1 jaar. Als eerste model kan bijvoorbeeld ook een loopfiets vanaf 1 jaar met drie wielen worden gekozen.

Daarbij komt dat een loopfiets 1 jaar goed aan te schaffen is voor relatief aantrekkelijke prijzen. Dit is bijvoorbeeld te danken aan de vele reducties die te krijgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de gratis verzending die wordt geboden. Denk ook aan zaken zoals de mogelijkheid om korting op de aanschafprijs te krijgen. Deze korting kan zelfs flink hoog oplopen. Dit is natuurlijk altijd een belangrijke factor om mee te wegen wanneer een goede loopfiets 1 jaar gekocht moet worden voor een zoon of dochter.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk nu uw nieuwe loopfietsje!

Loopfietsen 1 jaar: veel voordelen

Er zijn veel voordelen te bedenken als het gaat om een loopfietsje dat vanaf 1 jaar oud gebruikt kan worden. In dat geval gaat het niet om zaken zoals bijvoorbeeld de kwaliteit van de materialen of de manier waarop de loopfiets 1 jaar in elkaar is gezet, maar juist om hele andere zaken. Het gaat bijvoorbeeld om de kosten die aan de aankoop verbonden zijn. Dit maakt het aantrekkelijk om juist voor deze fietsen voor 1-jarigen te kiezen. Denk dan aan zaken als:

  • Korting op de aanschafprijs van een loopfiets 1 jaar die kan oplopen tot 40%
  • Geen verzendkosten voor elke loopfiets 1 jaar
  • De loopfiets 1 jaar is de volgende dag thuis afgeleverd
  • De loopfiets 1 jaar heeft geen verdere montage nodig

Door deze vele voordelen is het veel interessanter om al op jonge leeftijd voor een loopfiets 1 jaar te kiezen. Hoe eerder een kind immers leert omgaan met een fiets hoe groter de voordelen op latere leeftijd kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vroeg aanleren van fietsbeheersing. Op een loopfiets 1 jaar kan bijvoorbeeld al kennis worden gemaakt met de manier van balans houden en het inschatten van snelheid. Zelfs jonge kinderen merken immers wat de effecten van snelheid die te hoog of te laag is. Dat is een belangrijk voordeel.

> Loopfiets vanaf 2 jaar: Verzending binnen 24 uur! Nieuw in het assortiment: de 2 in 1 loopfiets en de driewieler loopfiets.

Na de loopfiets

Een kind leren fietsen begint bij de loopfiets, maar wat zijn eigenlijk de vervolgstappen? Belangrijk is om die vervolgstappen in ieder geval niet op te dringen. Laat het kind eerst enige tijd op de loopfiets wennen en wanneer de tijd rijp is kan worden overgestapt op een eerste jongens- of meisjesfiets. Die fiets kan bij voorkeur wel nog zijwieltjes bevatten. Er moet nu immers voor het eerst getrapt worden. Zodra het trappen is geleerd kan gekozen worden om de zijwieltjes te demonteren. Als het goed is heeft het kind al de balans leren houden op de loopfiets waardoor de stap naar deze fiets snel gemaakt zou kunnen worden.

> Koop nu een fiets 4 jaar of houten loopfiets online: Profiteer van kortingen tot wel 40%!