Sorteren op:

Lila damesfietsen met versnelling: gratis verzending!

Lila damesfietsen met versnelling zijn voor dagelijks gebruik ideaal, waarbij er korte of lange afstanden met Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
groot gemak afgelegd kunnen worden. Een lila damesfiets met versnelling biedt simpelweg het voordeel dat u bepaalt wat de weerstand is van het trapsysteem. U kunt sneller wanneer u wilt door het niveau op zwaar in te schakelen. Of heel licht trappen op een van de lila damesfietsen door over te schakelen naar de lichtste versnelling.

Damesfietsen lila met versnelling zijn geschikt voor iedere volwassen vrouw en zelfs ook al voor tieners die een lengte boven 145 centimeter hebben. Een damesfiets lila met versnelling heeft namelijk wielmaat 28 inch. In het aanbod heeft u de gelegenheid om de mogelijkheden met elkaar te vergelijken op basis van de unieke kenmerken en eigenschappen. U kunt rustig de tijd nemen om de perfecte keuze te maken.

Damesfiets lila met versnelling binnen een dag geleverd

Een lila damesfiets met versnelling kan snel door Fietsenopfietsen.nl bezorgd worden. Alle lila damesfietsen met versnelling die u in het aanbod ziet, zijn namelijk op voorraad. Onze klantgerichte service houdt onder meer in dat u de lila damesfiets met versnelling die u bestelt voor 13.00 uur al de volgende dag krijgt geleverd. Het gaat hier overigens wel om bestellingen die op werkdagen worden gedaan. U komt tijdens de bestelprocedure geen extra kosten voor verzending tegen, want de levering wordt uitgevoerd met gratis verzending.

> Toch een andere damesfiets uitzoeken?

Bescherm uw fiets tegen diefstal!

De damesfietsen lila met versnelling in ons aanbod hebben een uitstekende kwaliteit en u kunt er dan ook jarenlang op fietsen. Behalve als de damesfiets lila met versnelling onverhoopt wordt gestolen. Diefstal kunt u voorkomen door voor goede fietssloten te kiezen. Een ringslot is namelijk niet altijd afdoende en zeker op diefstalgevoelige plekken wordt aangeraden om een extra slot te bevestigen, zoals een kettingslot.

> Bekijk ook eens onze transportfiets dames!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.